enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu’da Öğrenciler Karne Sevinci Yaşadı

2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrencilerimiz karne sevinci yaşadı. Vali Yardımcısı Aydın Ergün ve İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş Şehit Uğur Yıldız İlkokulunda düzenlenen 2023-2024 eğitim öğretim yılı kapanış ve karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerimizin karne sevinçlerine ortak oldular.

Kastamonu’da Öğrenciler Karne Sevinci Yaşadı
14 Haziran 2024 15:22
A+
A-

KASTAMONU İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ  HASAN GÜMÜŞ’ÜN YIL SONU KARNE MESAJI

Türkiye Yüzyılı Eğitim Yüzyılı olacak diyerek büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2023-2024 eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamlamış olmanın gururunu ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Kastamonu eğitim ailesi olarak akademik eğitimden sosyal, kültürel, sportif, sanatsal, teknoloji ve projeler alanına kadar eğitimin her alanında oldukça başarılı ve verimli bir eğitim öğretim yılı geçirdik.  Bu başarılarda emeği geçen herkesi fedakâr ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.

Türkiye Yüzyılı’nın Mimarı Kıymetli Öğretmenlerimiz,

   Eğitim öğretim yılı boyunca büyük fedakârlık ve özveriyle çalışan, mesleğine gönül vermiş, öğrencilerini anne baba şefkatiyle kucaklayan, onların başarısı için her tür gayreti göstererek çocuklarımızı hayata hazırlayan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Öğrencilerimizin akademik başarıları kadar onların iyi bireyler olarak yetişmelerine verdiğiniz çaba takdire şayandır. Eğitim bilgi aktarmanın yanında öğrencilerimize hayat boyu sürecek değerler kazandırma sürecidir. Bu misyonu büyük bir özveriyle yerine getirdiğiniz için sizleri tebrik ediyor, huzurlu ve mutlu bir tatil geçirmenizi diliyorum.

Saygıdeğer Velilerimiz,

Bir eğitim öğretim yılı daha sona eriyor. Eğitim öğretimin önemli bir unsuru olarak sizlere de yavrularımız için gösterdiğiniz gayretten ötürü teşekkür ediyorum.

Hepimizin ortak hedefi geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve en iyi şekilde yetişmeleridir. Özgüvenli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan en önemli unsur aile içi etkili iletişim ve koşulsuz sevgidir. Çocuklarımız ve gençlerimiz en çok ailelerinden alacağı destekle mutlu olurlar. O sebeple hangi yaşta olursa olsun çocuklarınızla kuracağınız kuvvetli iletişim bağları karnelerden, alınan notlardan her zaman daha önemlidir. Birlikte geçireceğiniz kaliteli zamanlar ve çocuklarınıza göstereceğiniz ilgi ve alaka neticesinde onları yeni eğitim öğretim yılına hazırlamış olacaksınız. Çok iyi biliyoruz ki güçlü Türkiye’nin mutlu çocuklarını sizlerin desteği, iş birliği ve gönül birliğiyle yetiştireceğiz.

Türkiye Yüzyılı’nı İnşa Edecek Kıymetli Öğrencilerimiz,

Bugün bir eğitim öğretim yılını tamamlayarak hayallerinize ve hedeflerinize doğru bir adım daha yaklaşmış oldunuz. Her gün yeni bir şeyler öğrenerek her daim hedeflerine bir yenisini ekleyerek hepiniz güzel bir tatili hak ettiniz. Bu süreyi verimli olarak değerlendirmek için birçok seçeneğiniz olduğunu unutmayın. Sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra özellikle kitap okuyarak değerlendireceğiniz bu zaman diliminin ardından yeni eğitim öğretim yılına hazır olacaksınız. Hepinize neşe dolu, sağlıklı ve keyifli bir tatil diliyor, karne heyecanınızı yürekten paylaşıyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.