enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu’da Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi Töreni Düzenlendi

Kastamonu’da; Madalya ve Nişanlar Kanunu, ilgili yönetmelik ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri gereğince illerde bizzat Valiler tarafından tevcih edilen “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni” düzenlendi.

Kastamonu’da Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi Töreni Düzenlendi
16 Mart 2022 16:53
A+
A-
Kastamonu Valisi Avni Çakır tarafından, şehit düşen Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih edilmesi vesilesiyle tören düzenlendi.
Üstün görev anlayışı içinde feragat, fedakârlık, başarı ve yararlılık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı olmasından dolayı, Madalya ve Nişanlar Kanunu, ilgili yönetmelik ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri gereğince illerde bizzat Valiler tarafından tevcih edilen “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni” düzenlendi.
Kastamonu Valisi Sayın Avni Çakır, Van ili Çatak ilçesinde görev yaptığı sırada 05.02.2020 tarihinde çığ düşmesi sonucu  Şehit olan J.Uzm. Onb. Ufuk Deniz ve Hakkari ili Şemdinli ilçesinde görev yaptığı sırada 01.09.2020 tarihinde askeri aracın devrilmesi sonucu Şehit olan Piyade Uzm. Çvş. Furkan Erbil’in, 2933 sayılı Kanunun 4. maddesinde belirtilen yakınlarına, Devlet Övünç Madalyası ve Beratlarını takdim etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.