enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu ve ilçelerinde Bir Ton Kömür Fiyatı Ne Kadar( 2021 Sobalık Kömür Fiyatları)

Kastamonu ve ilçelerinde havaların soğumasıyla birlikte yüksek kesimlere başlayan kar yağışları bu kışın zor ve zahmetli geçeceğinin habercisi sanki… İşte bu yüzden her şeye gelen zamlar kömür fiyatlarına da gelince vatandaş kara kara kışı nasıl geçireceğini düşünmeye başladı.

Kastamonu ve ilçelerinde Bir Ton Kömür Fiyatı Ne Kadar( 2021 Sobalık Kömür Fiyatları)
21 Kasım 2021 13:49
A+
A-

Kömür fiyatları da her şeyde olduğu gibi bu yıl fahiş zamlarla karşılaştı. Kömür satıcıları sıkıntının ve iflasın eşiğine gelirken Eylül’de yüzde 33.72 zamlanan kömür fiyatları, Ekim’de de yüzde 28.69 oranından zamlanınca olanlar oldu. İki ayda gelen zam ile birlikte Kasım ayına yüzde 72 zamla giren kömür, şimdi de fırlayan dolar kuru ile bir kez daha zamlandı. Kastamonu ve ilçelerinde 1 ton kömür fiyatı havaların soğuması ile birlikte hemşehrilerimiz tarafından sıkllıkla araştırılıyor.

KASTAMONU VE İLÇELERİNDE 1 TON KÖMÜR FİYATI NE KADAR OLDU?

Kastamonu ve ilçelerinde 1 Ton kömür fiyatı havaların soğuması ile birlikte hemşehrilerimiz tarafından en çok araştırılan konuların başında geliyor.

Kastamonu ve ilçelerinde Kömürcülerde bir ton kömür fiyatı Kasım ayı itibariyle ne kadar oldu?

İşte Kastamonu ve ilçelerinde 1 ton kömür fiyatı:

Sezona 2.000 TL ile başlayan 1 ton kömür fiyatı Kasım ayı itibariyle 3 bin 500 TL’den alıcı bulmaya çalışıyor.

Kastamonu ve ilçelerindeki Kömürcü esnafları kömürü dolar ile aldıklarını belirterek İlkbaharda bir ton kömürü bin 800 TL civarında sattıklarını şimdi ise gelen zamlarla birlikte peşin fiyatına tonu 3 bin 500 TL’ye satmaya çalıştıklarını belirttiler.

Döviz kuru üzerinden borçlandıklarını ifade eden Kastamonu’lu kömürcü esnafları, “Halen ilkbaharda borç aldığımız kömürün parasını ödeyemedik. Dolar ile alıp TL ile satınca çok büyük bir zarara uğruyoruz. Geçen yıl 2 bin ton kömür satmıştık ama bu yıl kış gelmesine rağmen şuana kadar sadece 150 ton kömür satabildik. Hemşehrilerimizde kömür alacak para yok.

Yoksulluk içerisinde olan insanlar bir ton kömüre 3 bin 500 TL nasıl ödeyecek bilen varsa söylesin?” diye dert yandılar.

KASTAMONU VE İLÇELERİNDE 1 TORBA SOBALIK KÖMÜR FİYATLARI NE KADAR? (KASIM 2021 FİYATLARI)

Kastamonu ve ilçelerinde 1 torba sobalık kömür fiyatları ne kadar oldu? sorusuda kömür fiyatlarının zamlanması ile vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular başında geliyor. Türkiye’nin en büyük fiyat karşılaştırma siteleri arasında yer alan cimri.com’da yer alan verilere göre 1 torba sobalık kömür fiyatları şöyle:

Gür Atakaş Kaloriferlik Portakal (Sobalık) 25 KG Torba Kömür Fiyatı: 220.00 TL

ŞAH Rus Kömür Sobalık 25 KG İthal Ceviz Kömürü 1 Torba Fiyatı: 150,00 TL

Atakaş 25 KG Portakal Torba Sobalık Kömür Fiyatı: 167,40 TL

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.