enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu ve İlçelerinde 18-19 Mayısta Bankalar ve Kargolar Çalışacak mı?

19 Mayıs’a kısa bir süre kalırken bayramda EFT ve havale işlemi ve de kargo gönderimi yapmak isteyen hemşehrilerimiz tarafından 19 Mayıs’ta Kastamonu ve ilçelerinde bankalar çalışıyor mu sorularına yanıt aramaya başladı.

Kastamonu ve İlçelerinde 18-19 Mayısta Bankalar ve Kargolar Çalışacak mı?
17 Mayıs 2022 01:25
A+
A-

Bildiğiniz gibi bir çok banka haftanın beş günü öğleden önce 09.00-12.30 ve öğleden sonra 13.30-17.00 saatleri arasında hemşehrilerimize hizmet vermektedir. Peki 19 Mayıs’ta bankalar açık mı, kapalı mı? Açıksa hangi bankalar açık? 19 Mayıs’ta hangi bankalar çalışıyor? Tüm bu soruların yanıtı sizler için hazırladık…

19 MAYIS’TA KASTAMONU’DA BANKALAR AÇIK MI, KAPALI MI OLACAK?

Her hangi bir bankada işlem yapacak olan hemşehrilerimiz 18 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar işlemlerini rahatça gerçekleştirebilecek. 19 Mayıs’ta ise resmi tatil olması dolayısıyla banka şubelerinin tamamı kapalı olacak. 20 Mayıs Cuma günü bankalar çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Ancak 19 Mayıs günü her ne kadar bankalar açık değilse bile online olarak havale, ödeme vb. bir çok işlemi rahatça yapabileceksiniz.

PEKİ KASTAMONU’DA KARGOLAR ÇALIŞACAK MI?

19 Mayıs’a kısa bir süre kalırken hemşehrilerimiz ve vatandaşlar tarafından en çok merak edilen sorular arasında kargolar açık mı sorusu da yer alıyor. 19 Mayıs öncesinde İnternet üzerinde alışveriş yapacak olan müşteriler ve internet üzerinden satış yapacak olanlar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda çalışıyor mu sorusunun yanıtı merak ediyor. İşte konuya ilişkin merak edilen soruların yanıtları…

19 MAYIS KARGOLAR AÇIK MI ÇALIŞACAKLAR MI?

19 Mayıs resmi tatil olduğu için genelde kargoların çalışma saatleri farklılıklar gösteriyor. Kastamonu ve ilçelerinde Özel kargo şirketlerinin geneli, resmi tatillerde de dağıtıma devam edebiliyor. Resmi tatillerde sadece PTT Kargo çalışmıyor. Açık olan kargo firmaları, çalışanlarına ek mesai ücreti ödemek durumunda kalıyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.