enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Üniversite Öğrencilerinden Muhteşem “Yıl Sonu Konseri”

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Yıl Sonu Konseri” Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Kastamonu Üniversite Öğrencilerinden Muhteşem “Yıl Sonu Konseri”
26 Mayıs 2022 21:29
A+
A-

Kastamonu Üniversite Öğrencilerinden “Yıl Sonu Konseri”

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Yurdagür, Kastamonu MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Salman ile birlikte Üniversitenin akademisyenleri ve öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği konser, beğeniyle izlendi.

Konser programında orkestra ve korolarının yanı sıra solo performanslar ve oda müziği performansları dinleyicilerden tam not aldı.

Konserde klasik batı müziği, etnik müzik, Türk halk müziği ve Türk sanat müziğinden eserler ve Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğr. Üyesi Doç. Dr. İlhan Özgül yönetiminde Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Çok Sesli Korosu tarafından çeşitli eserler seslendirildi.

Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı, Yıl Sonu Konseri ile akademik yılı başarılı bir şekilde noktalamış oldu.

Konser sonunda Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Üniversitemizde böylesine güzel ve anlamlı bir etkinliğin düzenlenmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, konserin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Rektör Topal tarafından Koro Şefi Doç. Dr. İlhan Özgül’e çiçek takdim edildi. Programda ayrıca, Dekan Prof. Dr. Ahmet Kaçar konseri hazırlayan ilgili öğretim elemanlarına teşekkür belgelerini takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.