enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Tosya’ya AGD’nin Mekke’nin Fethi Programı Damga Vurdu

Kastamonu Anadolu Gençlik Derneği Kastamonu Şubesi Tosya Temsilciliğinin düzenlediği Mekke’nin Fethi Programı Tosya Müftülük konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kastamonu Tosya’ya AGD’nin Mekke’nin Fethi Programı Damga Vurdu
2 Ocak 2023 21:29
A+
A-

Anadolu Gençlik Derneğinin Türkiye geneli 600 noktada düzenlediği Mekke’nin Fethi Programlarından bir tanesi de Kastamonu Tosya ilçesinde gerçekleştirildi.

AGD tarafından Tosya’da düzenlenen Mekke’nin Fethi programına; Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, İlçe Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı, MHP İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Torun, AGD Tosya Temsilcisi Ahmet Hızlı, din görevlileri, dernek temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programın selamlama konuşmasını yapan Anadolu Gençlik Derneği Tosya Temsilcisi Ahmet Hızlı’dan sonra haber sitemizin de yazarı Doç. Dr. Şemsettin Kırış tarafından da Mekke’nin Fethinin yıldönümü ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

Konuşmaların ardından AGD Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında İl ve İlçe Birincisi Muharrem Derin, ikinci Reyhan Eker, üçüncü Rumeysa Çetin ve dördüncü Sudenur Bacak’a ödülleri verildi.

Program, Ahmet Aldemir tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti, Reyhan Eker tarafından da şiirlerin okunmasını izleyen slayt ve sinevizyon gösterileri ile etkinlik sona erdi

8

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.