enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Taşköprü’de Silahlı Kavga (Yaralılar Var)

Kastamonu Taşköprü ilçesinde bir şahıs, satın almak istediği araziyi başkasına satan kayınpederi ile kayınbiraderini silahla vurarak yaraladı.

Kastamonu Taşköprü’de Silahlı Kavga (Yaralılar Var)
23 Haziran 2022 20:43
A+
A-

Kastamonu Taşköprü’de; Damat ile kayınpederi ve kayınbiraderi arasında çıkan kavgada maalesef kan aktı: olayda 2 kişi yaralandı.

Taşköprü Haber’in haberine göre;

Olay, Taşköprü ilçesi Karasaid Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yaşar A. isimli şahıs, kayınpederi Şakir K.’nin Avşar köyünde bulunan tarlasını satın almak istedi. Şakir K. ise tarlayı başka bir vatandaşa sattı. Durumu öğrenen Yaşar A. ile kayınpederi Şakir K. ve kayınbiraderi Muharrem K. caddede karşılaştı. Yaşar A. ile kayınpederi Şakir K. ve kayınbiraderi Muharrem K. arasında arazi satışı sebebiyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine yanında bulunan tabancayı çıkartan Yaşar A., kayınpederi Şakir K. ve kayınbiraderi Muharrem K.’ye ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Şakir K. ve oğlu Muharrem K. yaralandı. Eli silahlı şahıs emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan baba ve oğlu Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılar daha sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaşar A. ise olay yerine intikal eden polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.