enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu İnebolulu Gençler Hayat Kurtardı

Kastamonu’dan İnebolu’ya gelen 4 kişilik aile mahsur kaldıkları sahilden Köroğlu köyünün gençleri tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’dan araçlarına yükledikleri 5 metrelik fiber tekneyle yola çıkan aile İnebolu’nun Özlüce Köyü sahilinde mahsur kaldı.

Kastamonu İnebolulu Gençler Hayat Kurtardı
9 Ağustos 2022 12:44
A+
A-

İnebolu Postasından Kadir Yıldırım‘ın haberine göre; Karayolundan ulaşılması güç olan Kadırga Koyuna gitmek için Özlüce sahilinden Yaşar 37 adlı tekne ile denize açılan aile dalgalara yakalandı. Kadırga Koyuna ulaşamadan Köroğlu Köyü sahili Yol altı mevkisi’nde kıyıya çıkmak zorunda kalan ailenin teknesi alabora oldu. İçi su dolan ve karaya saplanan tekneyle yoluna devam edemeyen aile etrafın dik kayalıklarla çevrili olması nedeniyle karayoluna da çıkamayınca kıyıda mahsur kaldı.

Saat 17.00 civarında mahsur kalan iki çocuklu ailenin yardımına köyün gençleri yetişti. Köroğlu Köyünden Mahir Özkaya, Umut Kıvanç ve Talih Kıvanç saat 21.00 sıralarında aileyi kurtarmak için sahile indi. Büyük zorluklarla sahile inen gençler, yaklaşık 6 saat sonra aileyi kurtararak karayoluna çıkarmayı başardı. Aralarında 4 yaşında bir çocuk ve 17 yaşında gencin bulunduğu ailenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.