enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar kimdir ve nerelidir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 302 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Kastamonu İnebolu Kaymakamı da değişenler arasında

Kastamonu İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar kimdir ve nerelidir?
2 Temmuz 2024 10:33
A+
A-
 Bu kapsamda İnebolu’da 3 yıldır  başarılı çalışmalara imza atan, geçtiğimiz sene, yılın Kaymakamı seçilen İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Şırnak Cizre Kaymakamı olarak atandı.
Kastamonu İnebolu Kaymakamlığı’na ise Tunceli Mazgirt Kaymakamı Necdet Uçar atandı.
                                             

Kastamonu İnebolu Kaymakamı Necdet UÇAR, 22 Ocak 1986’da Adana’da doğdu. İlk ve ortaöğretimini burada tamamladı.

  İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Liverpool Üniversitesi’nde Yönetim ve Dil eğitimi alan Uçar; İçişleri Bakanlığında İçişleri Uzman Yardımcısı olarak görevine devam ederken Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine Kütahya Kaymakam Adayı olarak başladı. Sırasıyla Kütahya Valiliği il merkez stajı, Beypazarı ve Alaplı Kaymakamlığı refiklik stajı, Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı teftiş stajı, Kabataş, Dazkırı ve İbradı Kaymakam Vekilliği, yurt dışı stajı ve Londra Büyükelçiliği dış temsilcilik stajı görevlerini yaptı.

Kaymakamlık kursunu başarı ile tamamlayarak Ordu Kabadüz Kaymakamlığına atanan Uçar, bilahare Adıyaman Çelikhan Kaymakamlığı görevini yürüttü.

İngiltere’de Kamu Yönetimi alanında eğitim, inceleme ve araştırmalarda bulunan ve bu alanda yüksek lisans mezunu olan Uçar, Öğretmen Ayşe Tuba Uçar Hanımefendi ile evli ve üç çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.