enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay görevine başladı (Peki Kayhan Ay Kimdir?)

İstanbul Terörle Mücadeleden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Polis Başmüfettişi Kayhan Ay kararname ile Kastamonu İl Emniyet Müdürü olarak atanan Kayhan Ay Kastamonu ilimize gelerek görevine başladı.

Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay görevine başladı (Peki Kayhan Ay Kimdir?)
17 Ağustos 2022 07:20 | Son Güncellenme: 17 Ağustos 2022 08:32
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 11 ilin emniyet müdürü değişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandıktan sonra kısa sürede görevine başlayan
Kayhan Ay; “Bizden önce görev yapan ve emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Kastamonu çok kıymetli ve kadim bir şehir, bunun bilincindeyiz. Bundan sonra daha çok sık görüşeceğiz ve hep beraber olacağız. Kastamonu halkına saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

PEKİ KASTAMONU YENİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ KAYHAN AY KİMDİR?

Kocaeli’de uzun yıllar Çayırova ve Gebze’de ilçe emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapan ve son olarak İstanbul Terörle Mücadeleden sorumlu Il Emniyet Müdür Yardımcısı Polis Başmüfettişi görevini yürüten Kayhan Ay, 1999 depreminden sonra il olan Düzce doğumludur. İlk orta ve liseyi memleketinde okuyan Emniyet müdürü Kayhan Ay, Polis okulunu başarı ile tamamladı. Emniyet müdürlüğünde bir çok görev alan Ay, alanında çok başarılı operasyonlara imza attı.

Bu operasyonlardan en en önemlisi ise, Bir yılbaşı gecesi Reina’da 39 kişiyi katleden Özbek asıllı terörist Abdülgadir Masharipov, İstanbul Esenyurt’ta bir siteye düzenlenen operasyonla yakalayan ekibin başında İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü olarak Kayhan Ay vardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.