enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Gelecek Partisi İl Başkanı Harun Acar Kimdir (Harun Acar Aday Olacak mı?)

Gelecek Partisi Taşköprü ilçe başkanı iken Kastamonu İl Başkanı olarak atanan Harun Acar’ın önümüzdeki Seçimlerde aday olup olmayacağı merak ediliyor.

Kastamonu Gelecek Partisi İl Başkanı Harun Acar Kimdir (Harun Acar Aday Olacak mı?)
23 Aralık 2023 13:09
A+
A-

  Gelecek Partisi Kastamonu İl Başkanı Harun Acar; 20 Mayıs 1990 yılında Taşköprü Duruca köyünde doğdu. Anne adı Münire Baba adı Murat Acar. İlk ve orta öğretimimi Taşköprü’de tamamladı. 2007 yılında Endüstri Meslek Lisesi mobilya ve dekorasyon bölümümden mezun oldu.

2014-2015 Yılları arasında Diyarbakır Kulp İlçesinde Askerlik vazifesini yerine getirdi. Uzun yıllar farklı sivil toplum kuruluşlarında Taşköprü’de hizmetlerde bulundu. 2019-2021 Yılları arasında Taşköprü Milliyetçi Hareket Partisi Basın ve Medya’dan sorumlu yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundu.

03.03.2022 Tarihinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından Gelecek Partisi Kastamonu kurucular kurulu üyesi ve Taşköprü Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirildi. Bir yılı aşkın bir süre Taşköprü ilçe Başkanı olarak görev yaptıktan sonra 23 Ekim 2023 Tarihinde Gelecek Partisi Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun tensipleriyle Kastamonu il Başkanı olarak görevlendirildi.

Halen Gelecek Partisi Kastamonu il Başkanı Olarak Görev Yapmaktadır. Evli olan Harun Acar’ın 2024 Yerel seçimlerinde Gelecek Partisinden Kastamonu merkez veya Taşköprü ilçe Belediye Başkan adayı olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.