enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu derneklerinde yeni dönem mi başlıyor: Kaskon başkanı görevi bırakacağını açıkladı.

Uzun yıllardır Kaskon genel başkanlığı yapan Mehmet Alver, başkanlığı artık bırakmak istediğini açıkladı.

Kastamonu derneklerinde yeni dönem mi başlıyor: Kaskon başkanı görevi bırakacağını açıkladı.
28 Nisan 2024 10:35 | Son Güncellenme: 28 Nisan 2024 10:36
A+
A-

Kastamonu Hanönü Dernekleri federasyonu 6 olağan genel kurulu Altunizade Kültür Merkezi’nde yapıldı. Eski başkan İsmail Çorbacı’nın veda ettiği ve Ertan Çoban’ın başkan seçildiği Hanönü dernekler federasyonunun genel kuruluna Hanönü belediye başkanı Metın Yamalı, önceki dönem Üsküdar belediyesi başkan danışmanı Esat Kalay ile birlikte katılan Kastamonu konfederasyon genel başkan Mehmet Alver, burada yaptığı konuşmada Kaskon kongresinde görevi bırakacağını açıkladı. İstanbul Ataşehir belediye meclis üyeliği de yapan Mehmet Alver, uzun yıllardır kaskon başkanlığı görevinde bulunuyor.

Kastamonu derneklerinde yeni dönem mi başlıyor?

Kaskon genel başkanı Mehmet Alver’in, başkanlığı bırakacağını açıklamasından sonra, belediye başkan adaylık sürecinde 2019 Ak Parti ve 2024 Chp Beykoz’dan istediğini bulamayan,  Kas-Der başkanı Remzi Şen’inde başkanlığı bırakacağı konuşuluyor.

İstanbul’da Kas-der şube seçimleri yapılıyor, şube seçimlerinden sonra genel başkanlık seçimi yapılacak. Kas-Der genel başkanlığına ilk aday ise; Küreli işadamı ve Kasder Bayrampaşa şube başkanı Rahmi Sezer aday oldu. Rahmi Sezer’in yurt içi ve yurt dışında çok başarılı bir işadamı olduğu, son zamanlarda dağınık bir görüntü veren Kasder başkanlığını da başarı ile yapabileceği ifade edildi.

Kaskon başkanı görevi bırakacağını açıkladı: İlk aday Çetin Duman oldu

Mehmet Alver’in Hanönü dernekler federasyonundaki bu açıklamasından sonra, kongrede bulunan Kaskon genel başkan yardımcısı Çetin Duman’a bu durumu ve Kaskon’un geleceğini sorduk.

Geçen yılki milletvekili seçimlerinde aday adayı olan, Kastamonu sivil toplum kuruluşlarında aktif rol alan, Kaskon’da yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı olan, İski ve Tes-İş sendikasında önemli görevlerde bulunan Taşköprülü hemşehrimiz Çetin Duman yaptığı değerlendirmede; Kaskon genel başkanı Mehmet Alver başkanımızın bu açıklamasından sonra, uzun yıllardır içinde bulunduğu konfederasyonda 2024 Ekim ayında yapılacak kongrede başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Çetin Duman, Mehmet Alver’in Kastamonu ve STK’lar için önemli ve tecrübeli bir isim olduğunu belirterek, uzun yıllardır başkanlık görevini başarı ile ifa ediyordu, başkanlığı bırakacağını açıklayınca, Mehmet başkanın tecrübelerinden istifade ederek bu hizmetlerin devamı için Kaskon başkanlığına aday olacağım dedi.

Peki Çetin Duman kimdir? Linke tıklayarak detaylıca okuyabilirsiniz.

 

Kaynak: Kastamonu Haber Merkezi

Yorumlar
  1. adem çalış pirder dedi ki:

    vizyonu ve misyonu olanlarım koskona aday olması lazım ve kastamolular bize boyle bir baskan lazım ve kastamonuların bekledigi ozlefigi bir baskan istanbulda tarih yazabilir

  2. adem çalış pirder dedi ki:

    vizyonu ve misyonu olanlarım kaskona aday olması lazım ve butun kastamolular bize boyle bir baskan lazım ve kastamonuların bekledigi ozledigi bir baskan istanbulda tarihi yazabilir