enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Ağlı Kaymakamı Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz Kimdir?

Kastamonu İlimizdeki görev süreleri sona ererek İçişleri Bakanlığımızın Yurt Dışı Eğitim Programına katılmak üzere bir Vali yardımcısı ve 6 ilçe kaymakamı görevlerine veda etmişlerdi. İşte o görevlere yeni isimlere atanmaya başladı. 

Kastamonu Ağlı Kaymakamı Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz Kimdir?
16 Şubat 2022 19:18 | Son Güncellenme: 16 Şubat 2022 21:41
A+
A-

Kastamonu Ağlı Kaymakamı Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz Kimdir?

Kaymakam Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz; 1995 yılında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde doğdu. 2013-2018 yılları arasında lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünde tamamladı. Halen Başkent Üniversitesi Kamu Hukuku tezli yüksek lisans programına devam etmektedir.

2020 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık Sınavını kazanarak 2021 yılında 109. Dönem Mülki İdare Amiri olarak Konya Valiliği’nde Kaymakam Adaylığı görevine başlamış olup il stajını tamamladıktan sonra sırasıyla; Mülkiye teftişi stajlarını Gaziantep ve Aydın’da, Refiklik stajlarını ise İzmir-Kemalpaşa ve Van-Edremit’te tamamladı.

04/02/2022 tarihli İçişleri Bakanlığı Onayıyla Kastamonu Ağlı ilçe Kaymakamlığına görevlendirilen Kaymakam ilçemizdeki görevine bugün itibariyle 14.02.2022 tarihinde başlamıştır.

Kaymakam Elif YAZICIOĞLU KAZANASMAZ evlidir.

Yorumlar
  1. Tuba dedi ki:

    Merhaba. Bu haberi bütün sosyal medya platformlarından kaldırabilir misiniz? Kaymakam hanım değişti.

    1. 37 Haber dedi ki:

      Çok teşekkürler gerekli düzeltme Ağlı olarak yapılmıştır.

  2. Mahmut EM dedi ki:

    Halka hizmet hakka hizmet şiarı ile yetiştirilen kaymakam hanım Ağıllı kardeşlerimize en iyi hizmeti sunacagindan zerre kadar şüphem yoktur rabbilalemin yolunu açık etsin