enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İYİ Parti Kastamonu 1.nci sıra Milletvekili Adayı Ahmet Katar Kimdir?

Katar Alüminyum Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ahmet Katar, Katar Alüminyumu, Kastamonu’dan dünyaya açılan bir marka haline getirmeyi başardı

İYİ Parti Kastamonu 1.nci sıra Milletvekili Adayı Ahmet Katar Kimdir?
9 Nisan 2023 16:32
A+
A-

Kastamonu Haber

Sanayici ve işadamı Ahmet Katar; 1963 yılında Kastamonu’da doğdu. Kastamonu Endüstri meslek lisesi mezun oldu.

Kastamonu’da üretim yapan, Kastamonu dışında herhangi bir yatırımı olmayan Kastamonu sevdalısı bir isim Ahmet Katar.

Katar Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Katar Seher Katar hanımefendi ile evli. Bir oğlu Önder Katar avukat.

Katar Alüminyum; 2015 yılında üretime başlamış olduğu alüminyum ekstrüzyon tesislerinde ürettiği ürünleri ülkemizin birçok noktasına pazarlıyor.

Aynı zamanda hizmet sektörü ağırlıklı faaliyet yürüttüğü Katar Plaza’da, yapı sektörünün dev firmalarını halkla buluşturduğu yapı marketin yanı sıra mobilya ve beyaz eşya showroomu ile düğün ve kongre merkezi olarak hizmet veriyor. Ticari faaliyetlerin yanı sıra Memleketin sorun ve sıkıntılarını ve ne yapılması gerektiğini bilen bir kimlik olan Ahmet Katar; Elimizden geldiği kadar çözüm odaklı çalışmalar yürütmeye gayret ettiklerini belirtiyor.

Merkezi İstanbul’da olan Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (Kasiad)’ın Kastamonu şube başkanlığını yaptı. Daha sonra siyasete atılarak İYİ Parti Kastamonu İl başkanı olan Ahmet Katar, 14 Mayıs 2023 Genel seçemleri için partisinden aday adayı olmuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.