enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hemşehrimiz Altan Aygün Kimdir?

Altan Aygün, 2009’da Gaziosmanpaşa CHP ilçe teşkilatında görev alarak başladığı siyasette, 4 yıl boyunca yöneticilik ve ilçe sekreterliği görevlerini başarıyla yaptı.

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hemşehrimiz Altan Aygün Kimdir?
16 Nisan 2024 20:51
A+
A-

Hemşehrimiz Altan Aygün; 13 Haziran 1985 yılında doğdu. Aslen Kastamonu Cide ilçemizdendir.

2014-2019 Yerel Seçimlerinde partide değişik kademelerde görev aldı ve Gaziosmanpaşa ilçesinden belediye meclis üyesi seçildi.

ALTAN AYGÜN GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde CHP’den Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı seçilen Hakan Bahçetepe’nin yardımcılığına getirilen Kastamonulu hemşerimiz Altan Aygün kimdir, hangi ilçemizden ve ne iş yapıyor? Kastamonu Haber ekibimiz sizler için araştırdı.

 Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Altan Aygün’e bağlı olacak müdürlükler; Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yerel Hizmetler Müdürlüğü olarak belirlendi.

Aygünler Mobilya Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Altan Aygün, inşaat ve mobilya sektöründe uzun yıllar faaliyet gösterdi. Başarılı bir insanı olarak sosyal yaşantısında da aktif olan Aygün, Kasder vb. derneklerde de aktif görevler aldı.

Amatör sporlara büyük destekler sağlayan Altan Aygün, aynı zamanda İstanbul Kastamonuspor ve Sultangazispor’da önemli görevler üstleniyor. Başarılı iş insanı, bu kulüplerde genç yeteneklerin keşfedilmesi ve Türk futboluna kazandırılması adına için yoğun çalışmalar yürütüyor.

Sadece iş hayatında değil sosyal yaşantısında da bir o kadar aktif ve başarılı olan ünlü iş insanı sivil toplum kuruluşlarına ve amatör kulüplere her alanda destek vererek kazandıkları başarılarda pay sahibi oluyor. Her daim çok çalışmak gerektiğini ve her başarının ardından yeni hedefler belirlemek gerektiğini belirten Altan Aygün, iş yaşantısındaki başarısıyla da birçok genç girişimciye örnek oluyor.

1959’dan beri Gaziosmanpaşa ve Sultangazi bölgesinde faaliyet gösteren Aygünler Grup, konut ve mobilya sektöründe önemli bir yere sahip. 1.500 civarında konut yapan şirket, son dönemlerde aldığı ödüllerle adından sıkça bahsettiren bir şirket oldu.

ALTAN AYGÜN : BAŞARININ 10 ALTIN KURALINI ŞÖYLE AÇIKLIYOR

Sürekli hedefler koyan ve bu hedeflere ulaşmak için durmadan çalışan Altan Aygün başarısının sırlarını ise “Tabii ki başarının altın kurallarını belirli bir sayıyla sınırlayamazsınız. Ancak en önemlilerini söyleyebilirim.” diyerek bu kuralları şu şekilde sıraladı.

* Aile olmak
* Çok çalışmak
* Ben değil biz olmak
* Saygı ve sevgi göstermek
* Dürüst olmak
* Sabırlı olmak
* Azim göstermek
* Motive edici olmak
* Şirket bağlılığını sağlamak
* Lider ruhlu olmak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.