enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İş Arayanlar Dikkat! İşkur’da KPSS Şartı Aranmadan İş Fırsatı!

İŞKUR, tarafından yapılan açıklamada, yaşlı bakım hizmetleri sunan huzur evlerinde istihdam etmek üzere personel alımının gerçekleştirileceğini duyurdu.

İş Arayanlar Dikkat! İşkur’da KPSS Şartı Aranmadan İş Fırsatı!
29 Ocak 2024 11:28 | Son Güncellenme: 29 Ocak 2024 11:29
A+
A-

İŞKUR, duyurduğu işe alım ilanında, huzurevlerinde personel ve işçi alımının gerçekleştirileceğini belirtti. Bu işe alım, İŞKUR’un Türkiye genelindeki huzur evlerindeki personel ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların, İŞKUR’un resmi web sitesine girerek bir hesap oluşturmaları ve ilanlarda belirtilen nitelikleri karşılamaları gerekmektedir. Başvurular internet üzerinden online olarak yapılacak ve adaylar, tercih ettikleri pozisyonlara başvurabilecekler.

İŞKUR TARAFINDAN YAPILAN İŞE ALIM AÇIKLAMASI

İŞKUR’un huzurevlerinde personel ve işçi alımıyla ilgili detaylar da belli oldu. Huzurevi personel ve işçi alımında, adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, İŞKUR kaydına sahip olmaları ve huzurevlerinde çalışmaya engel bir sağlık problemlerinin olmaması gibi şartlar aranacak. Başvuru sürecini dikkatlice takip etmek oldukça önemlidir. Adaylar, İŞKUR’un resmi web sitesinden başvurularını tamamlayabilirler.

İŞKUR PROFİLİ OLUŞTURMA REHBERİ

İŞKUR profilinizi oluşturmak için Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) resmi web sitesine giriş yapmanız veya İŞKUR merkezlerine başvurmanız gerekiyor.

İŞKUR profilinizi oluşturmak için izlenmesi gereken adımlar şu şekildedir:

  • İŞKUR profili oluşturmak için İŞKUR’un resmi web sayfası olan iskur.gov.tr internet adresine online olarak giriş yapın.
  • Siteye girdikten sonra web sayfasının sol tarafında bulunan internet şubesi bölümüne tıklayın.
  • Bu kısımda ‘İŞKUR e-Devlet Şubesi’ne tıklayın. Bu işlem, esube.iskur.gov.tr kayıt sayfasını açacaktır.
  • Açılan sayfa üzerinden sol kısımda bulunan ‘İş Arayan’ kısmına tıklayın daha sonra ‘Üye Ol’ seçeneğine gidin.
  • Üyelik için istenen bilgilerin tümünü doğru ve eksiksiz bir şekilde girdikten sonra, sayfadaki üyelik sözleşmesini okuyun ve kabul edin.
  • Kimlik bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girdikten sonra, İŞKUR profili oluşturma işleminiz tamamlanacaktır.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.