enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

iOS 16 Desteklenen Cihazlar: İşte İOS 16 Alacak İphone Listesi

Apple, eski iPhone’lara çok iyi düzeyde destek sunma eğiliminde olsa da, her iPhone, iOS 16’ya yükseltme için uygun olmayacaktır.

iOS 16 Desteklenen Cihazlar: İşte İOS 16 Alacak İphone Listesi
14 Ağustos 2022 12:08
A+
A-

iOS 16 , iPhone’lara yönelik yolculuğuna resmi olarak başladı,bu nedenle tüketicilerin kendi iPhone modellerinin yeni sürümle uyumlu olup olmadığını bilmeleri önemlidir. Apple, iPhone’a iyi bir düzeyde destek sunma eğilimindedir ve kesinlikle rakip Android markalarının sunduğundan daha iyi bir düzeydedir. Bununla birlikte, iPhone’ların hala sınırları var ve bu, eski cihazların sonunda destek uçurumundan düştüğü anlamına geliyor.

Apple, WWDC 2022 etkinliği sırasında iOS 16’yı resmi olarak önizledi ve ilgili tüketicilere, güncelleme bu yılın sonlarında düzgün bir şekilde sunulmaya başladığında bekleyebilecekleri bazı özelliklere bir göz attı. Şu anda onaylanan birçok özellik arasında yeni bir kilit ekranı deneyimi ve gönderildikten sonra iMessage’ları düzenleme ve hatta göndermeyi iptal etme yeteneği yer alıyor . Apple, iOS 16 ile birlikte iPadOS, macOS ve watchOS’un en son sürümüyle birlikte gelen bazı yükseltmelerin önizlemelerini de sağladı.

iOS 16 bu yıl içinde piyasaya sürülecek ancak bu, tüm iPhone modellerinin yazılım yükseltmesi için uygun olacağı anlamına gelmiyor. İOS 16’nın yayınlanacağı kesin tarih henüz teyit edilmemiş olsa da, Apple desteklenen cihazlar hakkında ayrıntılı bilgi verdi . Paket servis, bir tüketicinin iPhone 8 veya daha yeni bir modeli olduğu sürece İOS 16’yı almakla ilgili herhangi bir sorun olmaması gerektiğidir.

Uyumlu İOS 16 iPhone modellerinin tam listesi aşağıdadır:

iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 12
iPhone 12 mini
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone SE (3. nesil)
iPhone SE (2. nesil)

Eski iPhone Modelleri iOS 16’yı Almayacak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.