enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Instagram’dan şaşırtan yeni özellik!

Instagram’dan şaşırtan yeni özellik geldi.

Instagram’dan şaşırtan yeni özellik!
17 Temmuz 2022 11:52 | Son Güncellenme: 23 Temmuz 2022 22:47
A+
A-

Instagram şefi Adam Mosseri, abonelik ödeyenler için içerik oluşturuculara yönelik yeni özellikleri duyurdu. Tanınmış platformun içerik oluşturucuları, abone programına katılabilir ve onlara özel içerik sağlamak için takipçilerinden aylık olarak ücret alabilir.

Videoda Mosseri, abonelerin, her içerik oluşturucuya abonelik ödeyen 30’a kadar kişinin katılabileceği özel sohbetler gibi avantajlara sahip olacağını belirtiyor. Ayrıca içerik oluşturucuların aboneler için özel olarak yaptığı Makaraları ve gönderileri de görebilecekler.

Ödeme yapan herkesin sıradan takipçilerden sıyrılmak için özel bir rozeti olacağını söylemeye gerek yok. Ek olarak, içerik oluşturucuların profillerinde yalnızca abonelere özel içerik için ayrı bir sekme bulunurken, sıradan takipçiler abonelik için ödeme yapma seçeneğini görecek.

Instagram , Ocak ayında aboneleri tanıtmıştı ve daha sonra yalnızca Canlı videolar ve Hikayeler sağladı . Ayrıca, bir gönderiyle etkileşime giren abonelerin adlarının yanında bir rozet vardı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.