enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Instagram hesabımı ne zaman oluşturduğumu nasıl bilebilirim?

İster Instagram profilinizden telefon numaranızı kaldırmayı planlıyor olun, ister ne zaman katıldığımı veya bu sosyal ağda hesabımı ne zaman oluşturduğumu bilmek istiyorsanız, merak etmeyin, uygulama tüm bunları çok basit bir şekilde yapmanıza olanak sağlıyor.

Instagram hesabımı ne zaman oluşturduğumu nasıl bilebilirim?
23 Temmuz 2022 20:10 | Son Güncellenme: 23 Temmuz 2022 22:47
A+
A-

Bugün sizlerle platforma ne zaman katıldığımı nasıl öğreneceğimi veya Instagram hesabımın kolayca oluşturulduğu tarihi nasıl öğreneceğimi ve görüntüleyeceğimi konuşacağız.

Instagram hesabımı hangi tarihte oluşturduğumu nasıl bilebilirim?

Geçmişte profillerin oluşturulma tarihini ve spesifik bilgilerini görüntülemek şimdi olduğundan çok daha karmaşıktı. Öyle olsa bile, söz konusu sosyal ağda bu değişiklik son derece alakalı verilere erişim sağlar.

Dahil edilenler arasında, bir Instagram profili veya hesabı oluşturduğunuz veya oluşturduğunuz tam tarihi öğrenin. Kullanıcınızın oluşturulma tarihini görmek için ilgili verileri görmek istiyorsanız. Bunu nasıl göreceğinizi size öğrettiğimiz aşağıdaki adımları dikkatlice okuyun.

Instagram hesabımı ne zaman oluşturduğumu nasıl bilebilirim

Android Uygulamasından Instagram hesabını hangi tarihte oluşturduğumu nasıl bilebilirim?

Android’de sosyal ağ uygulamasına girmek için yapmanız gereken ilk şey, bilgilerini görmek istediğiniz profili açtığınızdan veya giriş yaptığınızdan emin olmak, şifresine ve kullanıcı adına ihtiyacınız olacağını unutmayın.

Instagram hesabınızda doğru bir şekilde başladıktan sonra konfigürasyon bölümüne gitmeniz gerekmektedir. Bunu yapmak için, ekranın sağ alt köşesindeki profil fotoğrafınıza tıklayın, şimdi yukarıdaki üç yatay çizgiyi bulun, en sonunda “Ayarlar” seçeneğini göreceksiniz, üzerine tıkladığınızda hepsini göreceksiniz. sistemin ayarları. “Güvenlik”e gidin ve “Veri girin” bölümünü bulun.

Daha önce bahsedilen seçeneğe tıklayın, “Bilgilere eriş” seçeneğine tıklayarak hesap bilgilerinizi alacaksınız. Hatta ne zaman oluşturulduğu ile ilgili olanı en üstte görüntülenecektir. “Hesap verileri” altında “Katıldığınız tarih” bölümü görünecektir. Profilimi veya platformdaki profilinizi oluşturduğumda tam gün, saat, yani oluşturulma tarihini burada göreceksiniz.

Instagram hesabımı ne zaman oluşturduğumu nasıl bilebilirim

iOS uygulamasından Instagram hesabını tarihte oluşturduğumu nasıl bilebilirim?

Yapmanız gereken ilk şey, iPhone cep telefonunuzun uygulamalar menüsüne girmek ve yukarıda belirtilen sosyal ağın uygulamasını aramaktır. Elinizde yoksa, bu telefonda bulunan web tarayıcısından profilinizi açın.

Instagram hesabınıza giriş yapın. Sosyal ağın ana sayfasına gireceksiniz, içinde fotoğrafınızla simgeyi bulmalısınız, ona basın Ardından, Ayarlar bölümünü bulacaksınız, içine girin. Yukarıdakilerden sonra, birkaç seçenek açılacaktır, Güvenlik’i seçmelisiniz, ardından Verilere eriş’e tıklamalısınız. Yeni pencerede seçim olacak, hesap bilgileriniz üzerine tıklayın.

En iyi sosyal ağlardan birinde hesabınızın oluşturulma tarihini veya yaşını görüntülemek de dahil olmak üzere profilinizin tüm verilerinin alınacağı bir sayfa açılacaktır. Size doğrudan gösterilmemesi durumunda, Tarihi gör seçeneğine tıklayın.

Bu şekilde profilimi ne zaman oluşturduğumu bilirsiniz. Instagram hesabınızdan tüm verilerinizi ve fotoğraflarınızı indirme gibi işlemleri de bu yerden gerçekleştirebileceğinizi unutmayın. Bu nedenle kullanıcı için oldukça kullanışlı bir ortam haline gelir.

Benim olmayan bir Instagram hesabının ne zaman oluşturulduğunu nasıl bilebilirim?

Instagram’da bir kişiyi telefon numarasına göre aramak mümkün olsa da şirket gizlilik konusunu çok ciddiye alıyor, bu nedenle diğer kullanıcıların kişisel bilgilerine ulaşmak oldukça zor. Bu nedenle, birinin Instagram hesabı oluşturduğu günü tam olarak bilmek istiyorsanız, büyük olasılıkla sizin için zor olacaktır.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.