enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İçişleri Bakanının Çizmeli Fotoğrafı (Sizce Bu Fotoğraf Ne Anlatıyor?)

Başkent Ankara’da birkaç gündür etkisini gösteren sağanak yağış kayıplara yol açtı. Ankara’da yaşanan sel felaketi sebebiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etmişti. Süleyman Soylu’nun görüşmeye ıslak çizmelerle gelmesi bazı trol hesaplar tarafından çarpıtılarak değişik imalarda bulunuldu. Peki sizce o fotoğraf neyi anlatıyor?

İçişleri Bakanının Çizmeli Fotoğrafı (Sizce Bu Fotoğraf Ne Anlatıyor?)
14 Haziran 2022 07:54 | Son Güncellenme: 14 Haziran 2022 08:12
A+
A-

Şunu peşinen söyleyeyim. 20 Yıldır Ak Partililerin en iyi yaptığı iş ALGI… Tabi bunun başrolünde ise trol denilen maaşlı çalışanlarının olması. Ama artık eskisi gibi kimse bu algıları yutmuyor…

Ak Partililerin anlık bir kare fotoğraftan çıkardıkları sonucu ve gururu; Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethederken çıkaramamıştır kanımca…

Yıllar önce Reis Obamanın yüzünü okşadı diye bir kare fotoğraf vardı.

Öyle abartılar ki sonucunda krize neden olunca da CB sözcüsü bir açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

İşin aslıda anlattıkları gibi de hiç değildi zaten..!

Bu algıya en son örnekte Ankara’da yaşanan sel felaketinde yaşandı. İçişleri bakanı sayın Süleyman Soylu’nun çizmeli fotoğrafları Ak Partilileri, tabi bunların içinde çok üst düzeyler isimlerde var bayağı mutlu etmişe benziyor.

Mutlaka o fotoğrafın arka planında çok farklı şeyler vardır da… Kesinlikle anlatıldığı gibi değildir. İki ülke arasında krize de neden olmayınca açıklamada yapmak zorunda olmayacakları için sevinecekleri kadar sevinsinler yapacak bir şey yok.

Ancak bilmedikleri, göremedikleri veya bilmek, görmek ve duymak istemedikleri çok ACI BİR GERÇEK VAR! Bu vb. fotoğraflara/algılarla kimseyi inandıramıyorsunuz artık bilesiniz. Ama bilmek istemeyeceksiniz bende bunu biliyorum.

ÜLKE EKONOMİSİ CAYIR CAYIR YANIYOR

Bu milletin 20 yıldır tek başına iktidar olan Ak Partiden ve bakanlardan beklediği şeyler şunlardır.

* HAYAT PAHALILIĞINI DURDURMANIZDIR.

* ADALETİ SAĞLAMANIZDIR

* İŞİ EHLİNE VERMENİZDİR.

* İŞSİZLİĞİ ÖNLEMENİZDİR.

* CARİ AÇIĞI KAPATMANIZDIR.

* ZAMLARI DURDURMANIZDIR.

* Hatta bunları yapamıyorsanız İSTİFA ETMENİZDİR.

Esas mesele popülizm yapıp o çizmeyi giymek değildir. O çizmeyi bir bakanın giymesinin hiç bir anlamı ve önemi de yoktur. O çizmeyi giymesi gerekenler zaten giyiyordur. Siz o çizmeyi giymesi gerekenlerin zorluklarını, sıkıntılarını çözün önce..

Bu millet sizi çizme giysin diye tek başına iktidar yapmadı. Nerde bir acı olay varsa orada popülist davran diye de iktidar da yapmadı.

Bu millet sizi bu memlekette ADALET ve KALKINMAYI sağlayın diye iktidar yaptı.

20 yıldır tek başına yönettiğiniz Ülkede ADALETİ ve KALKINMAYI sağlayamadığınız için o çizmeyi giyip emekçilerin ROLÜNÜ ÇALMAYA çalışmayınız lütfen.!

O çizme giymesi gerekenlerin çizmesini giymeyin lütfen sadece haklarını verin yeter.

Bu yıl Konya’da, memleketim Kastamonu’da bir çok il ve ilçede aşırı yağışlar yolların çökmesine, köprülerin yıkılmasına ve köylerin ulaşıma kapanmasına neden olmuşken sırf Ankara ve Chp üzerinden prim yapmaya çalışmak popülist siyasete en iyi örnektir aslında…

Memleketim Kastamonu Bozkurtta geçen yıl yaşananlar hala hafızalarımızda.. Mevlam bir daha öyle acılar yaşatmasın inşallah.

Peki geçen yıldan bu tarafa en küçük yağışta Kastamonu Bozkurt, Çatalzeytin, Küre, Taşköprü ve bir çok yerde göçen geçici köprülerden ve çöken yollardan kim suçlu? Mansur Yavaş mı yoksa Ekrem İmamoğlu mu?

Kastamonu’da geçen hafta yağan yağışlardan dokayı köylere ulaşım sağlanamazken, köprüler yıkılıp yollar göçmüşken, bir çok köye elektrik verilemezken benim Kastamonu’daki Ak Partili yönetici kardeşim Ankara ve Chp üzerinden SHOW yapmaya çalışıyor vah vah vah ki vah.!!!!

Ey Ak Partili kardeşim sana soruyorum! Sayın Süleyman Soylu’nun çizme giymesi o kadar hoşuna gidiyorsa; Kastamonu ve ilçelerinde bu felaketler olurken O ÇİZMEDEN YOK MU Ki sizde giyip gereğini yapamadınız? Madem keramet çizmede sizi kim tuttu o çizmeyi giymediniz de olanlar oldu…

POPÜLİST SİYASETİNİZDEN GINA GELDİ ARTIK

Sizler hep bu popülist siyaseti yapanları alkışlaya alkışlaya ÜLKEMİZİ bu durumlara getirdiniz bi anlasanız artık..!

Yaptıklarınızla ve söyledikleriniz bir birbirini tutmayınca hep popülist davranınca 20 yıldır yönettiğiniz bu Ülke’de KURU SOĞANA bile muhtaç hale geldik..

Ne olur bırakın artık şu ağacın yapraklarını temizleyip cilalamayı

BU AĞACIN KÖKÜ ÇÜRÜK KÖKÜ KÖKÜ KÖKÜÜÜ

Vesselam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.