enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

HUAWEI WATCH GT 3 Pro: Bileğinizde Lüks ve Yüksek Teknoloji

HUAWEI WATCH GT 3 Pro zarafeti ve üst düzey fonksiyonları ile büyülüyor

HUAWEI WATCH GT 3 Pro: Bileğinizde Lüks ve Yüksek Teknoloji
19 Mayıs 2022 09:39
A+
A-

Tamamen kişiselleştirilmiş bir antrenman deneyimi için yepyeni, profesyonel serbest dalış modu ve sahip olduğu 100’den fazla spor modu ile sporun desteğini başka bir seviyeye taşıyor. Ayrıca akıllı koşu özelliği ve daha da doğru konum belirleme verileri sağlayan Çift Bantlı GNSS beşli uydu sistemi ile her koşucuya sollama hakkı verir.

Zengin spor mirası

HUAWEI WATCH GT serisi, otomotiv endüstrisinden ilham alıyor ve adını lüks yüksek performanslı station wagon’lardan “Grand Tourer” ve “Gran Turismo”dan alıyor. Şimdi, şık bir tasarımda gücü, yüksek performansı ve güvenilirliği temsil eden GT harfleri, HUAWEI WATCH GT serisini mükemmel şekilde kullanıyor.

Serideki ilk cihaz 2018 yılında piyasaya sürüldü ve akıllı saat pazarında bir dönüm noktası oldu. Watch GT’nin yeni sürümleri, daha güçlü performansın yanı sıra daha kapsamlı sağlık ve eğitim işlevleri getirdi. Şimdi iki muhteşem modelle yeni nesil geliyor: HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition ve HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition. Her biri diğeri kadar etkileyici, ancak her bileğe mükemmel şekilde “bağlanan” kendi benzersiz tasarımıyla.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition Her inçte sanat

HUAWEI WATCH GT3 Pro Titanium Edition, modern dokunuşlara sahip birinci sınıf tasarımıyla serinin önceki modellerinden ayrılıyor.

Daha büyük 1.43 AMOLED renkli ekran ve 466 x 466 çözünürlük ile donatılmıştır, bu da önceki sürümlerden daha da yüksek netlik sunar, böylece tüm veriler anında okunabilir.

Saat malzemelerinin yüksek kalitesi ilk bakışta görülebilir. Güçlü ama hafif titanyum gövde, zamana dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve üç boyutlu bir yüzey elde etmek için özel tekniklerle cilalanmıştır. Kadran, elmas kadar sert bir malzeme olan safir kristalden yapılırken, arka yüzü, zirkonya tozundan nihai ürüne dönüştürülmek üzere 60’tan fazla işleme sürecinden geçen yüksek teknoloji ürünü seramikle kaplanmıştır. Seçilen malzemeler vücut sıcaklığındaki en ufak değişiklikleri bile “hissedebilir”.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro’ya kıyasla 0,05 mm daha ince olduğundan ve benzeri görülmemiş bir kalite ve konfor sunduğundan, Huawei’nin sürekli daha iyi bir kullanıcı deneyimi arayışı, yeni akıllı saati daha da konforlu hale getirdi.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition, kullanıcının yakınlaştırma ve uzaklaştırma yapmasına, uygulamalara göz atmasına veya yalnızca tepeyi tıklayıp döndürerek ayarlarını yapmasına olanak tanıyan geleneksel saat stilinde bir 3D dönen dokunmatik ekran tepesine sahiptir.

Harika görünmeye ve harika görünmeye ek olarak, kullanıcıya kalp fonksiyonlarını tek bir tıklamayla kontrol etmek için basit ve kullanışlı bir yol sunan EKG (elektrokardiyogram) düğmesiyle sağlığınızı izlemeyi daha da kolaylaştırır. EKG düğmesi, kalp işlevini doğru bir şekilde kaydedebilen ve verilerin her zaman, her yerde toplanmasını sağlayan yüksek kaliteli elektrotlara sahip mat bir titanyum kaplama kullanır.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition: Teknolojinin estetiğini keşfetmek

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, metalin cazibesini tamamlayan seramiğin sadeliği ile gerçekten zarif bir tasarıma sahiptir. Diğer şeylerin yanı sıra, Botticelli’nin başyapıtı “Afrodit’in Doğuşu”ndan esinlenerek, altın ve gümüş taçta, kabuk deseni ve onu vurgulayan 24 dalga ile bir saatten bir saate kadar belirgin bir şeydir. Sanat.

Seramikler sert malzemeler olduğundan ve öğütülmesi hiç bu kadar kolay olmadığından, her HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, fabrikadan çıkmadan önce 10 gün boyunca elmas aşındırıcılarla 13 taşlama ve cilalama işleminden geçmiştir. En son teknoloji sayesinde her saat, doğal bir sanat eseri kadar rafine, göz kamaştırıcı beyaz renkte doğal bir ışıltıyla parlar.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition’ın çiçekli kadranı, zaman geçtikçe şeklini değiştirir. “Çiçeklenir” ve “kapanır”, zamanın geçişini simgeleyen ilginç bir ayrıntı yaratır. Yapıldığı yüksek teknoloji ürünü seramik sadece güzel olmakla kalmaz, aynı zamanda korozyona ve ısıya karşı da son derece dayanıklıdır.

Titanyum versiyonu gibi, Seramik versiyonu da şaşırtıcı derecede güçlü bir safir kristal merceğe sahiptir, bu da onu çizilmeye ve kırılmaya karşı son derece dayanıklı hale getirir. Daha iyi ışık girişi ve kalp atışının doğru şekilde izlenmesi için arka seramik kasanın sensöründe de safir kullanılmıştır. Cilt dostu malzemeler, herhangi bir sıcaklık değişikliğinin otomatik olarak algılanmasını sağlar. Ayrıca Titanium versiyonu gibi, her ikisi de Ceramic Edition’ın feminen ve zarif stiline mükemmel şekilde uyarlanmış bir EKG düğmesi ve 3D döner bir tepeye sahiptir.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition’ın ince ve zarif silüeti, çeşitli ön yüzler ve yüksek görüntü kalitesi sunan 1,32 inç AMOLED HD renkli ekran, 466*466 HD çözünürlük ile sunuluyor.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, inkar edilemez güzellikte bir saatten çok daha fazlasıdır. Titanium gibi Ceramic Edition da serinin doyumsuz macera ruhundan esinlenerek sağlık ve atletik performansın en son teknolojiyle izlenmesi için tasarlanmıştır.

Uzun ömürlü pil ile güvenilir asistan

HUAWEI WATCH GT 3 Pro serisi, HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition’da (veya yoğun kullanımda 8) son derece uzun 14 gün ile HUAWEI WATCH GT serisi pili miras alırken, HUAWEI WATCH GT 3 Pro’nun 7 günlük pili ( veya yoğun kullanımda 4 gün). Kablosuz ve önceki sürüme göre %30 daha hızlı şarj, nerede olursanız olun pilinizin asla bitmemesini sağlar.

Sağlığınıza dikkat edin, her zamankinden daha kolay

Bir akıllı saatin ana işlevlerinden biri sağlık izlemedir ve HUAWEI WATCH GT 3 Pro, her zamankinden daha doğru ölçümler için yeni özelliklerle birlikte gelir. Elektrokardiyogram (EKG) işlevi bunlardan biridir. Çin Ulusal Tıbbi Ürünler Servisi tarafından Sınıf II tıbbi cihaz olarak onaylanan Huawei’nin EKG uygulaması, gerçek zamanlı ölçüm, sinüs ritmi, atriyal fibrilasyon ve daha fazlası hakkında bilgi sağlayan yüksek performanslı bir sensöre sahiptir. Ayrıca HUAWEI WATCH GT 3 Pro, kardiyovasküler hastalık riskini kontrol edebilen arteriyel sertlik algılamayı destekler ve oksimetre işlevini destekleyen HUAWEI TruSeenTM 5.0+ teknolojisine sahip olup, an başına oksijen seviyenizi ölçmenize olanak tanır.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro ayrıca genel sağlığınızı izlemenize yardımcı olan bir dizi özelliğe sahiptir. Güncellenmiş HUAWEI TruSeenTM 5.0+ ile cihaz, kullanıcının kalp atış hızını günün 24 saati daha da yüksek doğrulukla izleyebilir. Ayrıca HUAWEI TruSleep ™ 2.0 Watch GT 3 Serisi sayesinde, uyku izleme gerçekleştirebilir ve kalp atışlarını ve solunumu gerçek zamanlı olarak kaydedebilir, aynı zamanda kullanıcının dinlenmesini rahatsız etmeden uyku kalitesini değerlendirebilir.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro’da ayrıca günlerinizi “sayabilen” ve size önceden hatırlatabilen bir adet döngüsü yönetimi işlevi vardır. Ayrıca, kullanıcıların sağlık sorunları, günlük su alımı, ilaç hatırlatıcıları, günlük farkındalık, uyku hatırlatıcısı veya egzersiz hacmi hakkında düzenli hatırlatıcılar alabilecekleri Sağlıklı Yaşam Shamrock’u da getiriyor. Sağlıklı Yaşam Shamrock özelliğine sahip HUAWEI WATCH GT 3 Pro, kullanıcıları yoğun yaşam tarzlarına rağmen iyi ve sağlıklı alışkanlıklar geliştirmeye teşvik etmek için hatırlatıcılar da gönderir.

Profesyonel eğitimin yeniden tanımlanması  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro, GT serisinin spor DNA’sını devralır, ancak yükseltilmiş donanım ve yazılım yetenekleri ve daha eksiksiz spor işlevleri ile. Yerleşik bir GNSS Dual Band konum belirleme sistemine, dünya çapında yayılan ve herhangi bir hata olasılığını en aza indirerek mükemmel performans sağlayan beş uydu sistemine (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS) sahiptir.

Spor sosyal bir aktivitedir ve HUAWEI WATCH GT 3 Pro, kullanıcıların antrenmanlarını arkadaşlarıyla paylaşmalarına ve onları katılmaya davet etmelerine olanak tanır. Antrenmanınız nereye giderse gitsin, saat çevrimdışıyken bile yolunuzu bulmanıza yardımcı olur.

Su geçirmez bir geleceğe dalın

HUAWEI WATCH GT 3 Pro serisinin en heyecan verici yeni özelliklerinden biri, artırılmış su direncidir. 200 tur su basıncı testinden sonra EN 13319 mühendislik standardını karşılar ve 30 metreye kadar derinlikte serbest dalışı destekleyebilen yenilikçi bir su geçirmezlik performansı elde eder.

Ayrıca, gerçek zamanlı dalış bilgileri sağlayan ve serbest dalış öğrenen herkes için son derece yararlı olabilecek yeni Serbest Dalış özelliği ile donatılmıştır. Ayrıca, dalgıçların nefeslerini tutma yeteneklerini geliştirmek için kişiselleştirilmiş bir eğitim asistanı görevi gören özelleştirilebilir panolarla apne eğitimi de sağlar.

Antrenmanınız için mükemmel bir arkadaş

100’den fazla antrenman modu arasında akıllı koşu planlaması işlevi de vardır. Her koşucu, performans hedefleriyle bağlantılı olarak fitness ve geçmişlerine dayalı olarak kişisel bir plan oluşturabilir. İşlev, Runtastic ve Komoot gibi dünyanın dört bir yanından 60’ın üzerinde eğitim uygulaması dahil olmak üzere, bu verileri diğer uyumlu cihazlarla senkronize ederken imleçle gelişen profesyonel tavsiyeler sunmak için ritim, kalp atış hızı, mesafe ve daha fazlası gibi verileri değerlendirir. Bütün bunlar onu antrenmanınız için mükemmel bir arkadaş yapar.

Ayrıca, golf ve kros kayaktan koşuya kadar çeşitli antrenman modlarına sahiptir ve geniş depolama alanı ve Bluetooth müzik çalma desteği, antrenmanınız sırasında istediğiniz zaman, istediğiniz yerde müzik çalma listesini dinlemenizi sağlar.

Bileğinizdeki kişisel asistan

Akıllı saat ile antrenman, oyun, eğlence ve diğer işlevler için kullanabileceğiniz birçok uygulamayı bileğinize takıyorsunuz. HUAWEI WATCH GT 3 Pro, akıllı sesli asistan ve daha fazlasıyla Bluetooth aramalarını destekler. Eğlenmek ve arkadaşlarınızla bağlantı kurarak harika vakit geçirmek için gününüzü yönetmenize yardımcı olan bir dizi uygulamaya erişmenizi sağlar.

Tüm bunlar, kablosuz ve önceki modele göre %30 daha hızlı şarj özelliğine sahip, güçlü ve uzun ömürlü bir pil ile desteklenir.

Herhangi bir akıllı telefonla uyumlu

HUAWEI Watch GT 3 Pro serisi bağımsız olarak çalışabilir, ancak çoğu durumda bir akıllı telefon ile birleştirilecektir. Akıllı saatler, cihazın Android veya iOS’ta çalışmasına bakılmaksızın herhangi bir akıllı telefonla kolayca senkronize edilebilir.

Huawei, WATCH GT 3 Pro ile ilk kez mobil cihazlarında TruSeen 5.0+ teknolojisi sayesinde kalp fonksiyonunun ve kan oksijen seviyelerinin doğru bir şekilde ölçülmesini sağlayan EKG fonksiyonunu (elektrokardiyogram) tanıtıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.