enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Hasret sona Erdi Kendir Toprakla Buluştu

Kastamonu Taşköprü İlçesinde kendirin toprakla buluştuğu Kendir Ekimi Tarla Günü programı tertip edildi.

Hasret sona Erdi Kendir Toprakla Buluştu
18 Nisan 2022 12:33
A+
A-

𝐊𝐞𝐧𝐝𝐢𝐫 𝐓𝐨𝐩𝐫𝐚𝐤𝐥𝐚 𝐁𝐮𝐥𝐮𝐬̧𝐭𝐮.

Kendir Ekimi Tarla Günü programına Kastamonu Valisi Avni Çakır, Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Güray Parçal, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İl Genel Meclisi Üyeleri ve kurum amirlerinin katıldı.

Taşköprü Kaymakam Çağlar Partal yaptığı konuşmada,

“Taşköprü’nün kendirle mutlu anıları var. Bu anıların üzerine Taşköprü’de kendirle yeni bir hikaye yazmak istiyoruz. Yaklaşık 1 yıldır gündemimizde olan Taşköprü’yü yeniden kendirle buluşturma projesinde bugün en heyecanlı, mutlu aşamalardan birini gerçekleştiriyoruz. Tohumları toprakla buluşturuyoruz. Çok güçlü bir ürün olan sarımsağımız var. Kendiri de sarımsağın alternatifi değil tamamlayıcısı olarak değerlendiriyoruz. İlimiz ve Taşköprü için hayırlı olmasını diler, emek veren herkese çok teşekkür ederim.


Taşköprü kadim bir şehir, gerek fiziki olarak gerekse zihni olarak belli bir seviyenin üzerinde alt yapısı olan bir ilçe. Bu altyapının üzerine tarımsal üretimi, doğa, kültür turizmi ve gençlerinin amatör spor branşlarındaki başarısı ile ön plana çıkan bir ilçe olmayı hedefliyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.