enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Güncel altın yorumu: Fed ralliyi tetikleyebilir! Gram ve çeyrek altın fiyatı kaç lira?

Güncel altın yorumu altın alacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları Fed kararını bekliyor. Fed’in kararı altın fiyatlarında bir ralliyi tetikleyebilir. İşte gram ve çeyrek altın fiyatı kaç lira?

Güncel altın yorumu: Fed ralliyi tetikleyebilir! Gram ve çeyrek altın fiyatı kaç lira?
9 Ağustos 2022 09:55
A+
A-

Güncel altın yorumu altın alacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Salı gününe altın ons başına 1.790$’ın hemen altında işlem gördü. Altın fiyatları ABD enflasyon verilerini beklemesiyle son dört gün içinde 1.765$ ile 1.795$ arasında dalgalandı. Fed’in kararı altın fiyatlarında bir ralliyi tetikleyebilir. Peki gram ve çeyrek altın fiyatı kaç lira?

GRAM VE ÇEYREK ALTIN FİYATI KAÇ LİRA?

Gram altın fiyatı güne 1030 liradan başladı.

Çeyrek altın fiyatı da 1703 liradan satışa başlarken yarım altın fiyatı 3408 liradan satılıyor.

Cumhuriyet altını ise 6792 liradan işlem görüyor.

GÜNCEL ALTIN YORUMU: ALTIN FİYATLARINDA RALLİYİ TETİKLEYEBİLİR

Güncel altın yorumu altın alacak vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte uzmanların görüşüne göre güncel altın yorumu şu şekilde:

Altın Salı günü ons başına 1.790$’ın hemen altında işlem gördü ve yatırımcıların haftanın ilerleyen saatlerinde Federal Rezerv’in faiz artırımı yolunda daha fazla ipucu verebilecek ABD enflasyon verilerini beklemesiyle son dört gün içinde 1.765$ ile 1.795$ arasında dalgalandı. Ekonomistler, yıllık enflasyon oranının Haziran’daki %9,1’den %8,7’ye düşmesini bekliyor ve önemli bir aşağı yönlü sürpriz, altın fiyatlarında bir ralliyi tetikleyebilir. Pazartesi günü yayınlanan bir New York Federal Rezerv anketi, Amerikalı tüketicilerin gelecek yıl ve önümüzdeki üç yıl için enflasyon beklentilerinde keskin bir düşüşe işaret etti. Bu arada, geçen haftaki veriler, ABD ekonomisinin Temmuz ayında beklenmedik bir şekilde 528.000 iş eklediğini gösterdi; bu, ekonomistlerin tahmin ettiği 250.000 iş sayısının iki katından fazla. Piyasalar şimdi Fed’in Eylül ayında 75 baz puanlık bir faiz artırımı daha yapacağına bahse giriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.