enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GTA 6: Rockstar’ın merakla beklenen oyunu hakkında bildiklerimiz

GTA 5’ten dokuz yıl sonra Rockstar, GTA 6 üzerinde çalışıyor ve son gelen haberlere göre Rockstar’ın şimdiye kadar yapmış olduğu en iddialı proje olacağı ifade ediliyor.

GTA 6: Rockstar’ın merakla beklenen oyunu hakkında bildiklerimiz
27 Temmuz 2022 22:12 | Son Güncellenme: 27 Temmuz 2022 22:24
A+
A-

GTA 6 hakkında iyi haberler mi istiyorsunuz? Yıllarca süren söylentiler ve spekülasyonlardan sonra, Rockstar nihayet Şubat 2022’de bir sonraki GTA oyunu üzerinde çalıştığını doğruladı.

Tüm zamanların en başarılı oyunlarından birinin merakla beklenen devamı, yaşanacak çok şey var. GTA 5, yaklaşık 110 milyon adet civarı sattı ve ücretsiz olarak verildiğinde Epic Game Store’u çökertti , ancak hala devam oyununun tam olarak ne zaman çıkacağını duymayı bekliyoruz.

Serinin hayranları şimdiye kadar söylentilere dayanmak zorunda kaldılar. Ancak söylentiler, serinin bir sonraki oyununda neler bekleyebileceğimiz konusunda bize kabaca bir fikir verdi. Bir iddia GTA 6’da, olası birden çok kahramanın yeniden öne çıktığı ve sürekli gelişen bir şehirle GTA 5’in kurduğu temeler üzerine inşa etmeye çalışan bir oyun olacağını iddia etti.

Bununla birlikte, burada söylenen her şeyi birer iddia olarak bakmamız daha doğru olacaktır, çünkü resmi duyuru gelene kadar kesin olarak hiçbir şey söylenemez.

GTA 6: Rockstar'ın merakla beklenen oyunu hakkında bildiklerimiz

GTA 6: Bildiğimiz her şey

Pek çok spekülasyondan sonra Rockstar, bir sonraki GTA oyunu üzerinde çalıştığını resmen onayladı. Rockstar Games, Şubat 2022’de yaptığı açıklamada, “Serinin bir sonraki girişi için aktif geliştirmenin devam ettiğini doğrulamaktan memnuniyet duyuyoruz,” dedi.

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

Bu aşamada kesin tarihleri ​​tahmin etmekten kesinlikle çok uzağız, ancak en azından bir yılı belirlemeye çalışabiliriz.

Aslında, Rockstar’ın oyun üzerinde çalıştığını doğruladığı Şubat 2022’ye kadar hiçbir şey yapmadı. Bu, herhangi bir serbest bırakma penceresinin tahmin edilmesini zorlaştırır. Ancak dedikodular, 2024 yılından önce gelmeyeceğine işaret ediyor.

GTA 6: Rockstar'ın merakla beklenen oyunu hakkında bildiklerimiz

GTA 6 hikayesi ne olacak?

GTA 6 hikayesine gelince, o bölümde de birden fazla kahramandan tek bir erkek kahramana kadar pek çok söylenti var.

2020 Reddit sızıntısı, 1970’lerde/80’lerde geçeceğini ve “Ricardo” adlı bir erkek kahramanı içereceğini öne sürdü. “Kacey” adlı bir diğer kilit karakter de anlatının bir parçası. Hikâyenin ayrıca 1970/80’lerde olduğu gibi HIV ve göçmen krizi gibi konuları da ele alacağı iddia edildi.

Haziran 2021’deki en son sızıntılar, günümüzün Vice City versiyonunun, oyunun haritası zamanla büyüyen ve değişen oyuna ayrıca bir kadın” da dahil olmak üzere birden fazla oynanabilir kahramana sahip olacağını belirtiyor.

GTA 6: Rockstar'ın merakla beklenen oyunu hakkında bildiklerimiz

GTA 6 PC’ye gelecek mi?

Rockstar’ın PC sürümleriyle geçmişi biraz düzensizdi, ancak hem GTA 5’in hem de Red Dead Redemption 2’nin PC’deki muazzam popülaritesi, Rockstar’ın platformu ciddiye alması için harika bir neden oldu.

Ve Rockstar Games Launcher’ı 2019’da PC’de piyasaya sürdüğü düşünüldüğünde, Rockstar da aynı şeyi düşünüyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, muhtemelen GTA 6’nın konsollarda ve PC’de piyasaya sürülmesi arasında bir zaman farkı bekleyebiliriz. GTA 5’in PC’ye gelmesi bir buçuk yıl sürdü, Red Dead Redemption 2’nin farkı da neredeyse bir yıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.