enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Liderlik Sınavında : Baba İle Oğul Karşı Karşıya (CANLI İZLE)

TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta 16. Hafta karşılamasında deplasmanda Amedspor ile mücadele edecek olan GMG Kastamonuspor’da tüm hesaplar liderlik üzerine yapılıyor. Temsilcimizde tecrübeli teknik direktör Levent Eriş’e güven tam.

GMG Kastamonuspor Liderlik Sınavında : Baba İle Oğul Karşı Karşıya (CANLI İZLE)
30 Kasım 2023 12:19
A+
A-

Diyerbekir’de bu hafta sonu Lider Amedspor’la sezonun en kritik karşılaşmasına çıkacak olan GMG Kastamonuspor’da hazırlıklar devam ediyor. Karşılaşma 3 Aralık Pazar günü saat 14.00’ta Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak.

Amedspor, ligde 32 puanla liderliğe devam ederken, GMG Kastamonuspor ise 31 puanla 2. sırada yer alıyor.

KASTAMONUSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ LEVENT ERİŞ: BU MAÇA TECRÜBELİ BİR HAKEM ATANSIN

Amedspor iyi bir takım olduğunu, ancak diğer rakiplerinden farkı olmadığını vurgulayan Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş şu açıklamalarda bulundu: “Amed maçı ile ilgili ise; kesinlikle ligin en fazla transfer yapan Iğdır FK, Menemen FK takımlarıyla birlikte büyük paralar harcayan takımlarından bir tanesi…

Biz ise harika bir transfer politikası ile aldığımız yeterli oyuncularımızdan maksimum şekilde mükemmel destek sağladık. Çok samimi söylüyorum ki; oynayacağımız rakibimizin diğer rakiplerden tek farkı ligimizin şu anda 1’incisi olması ve biz bu unvanı geri almak istiyoruz. Biliyorum ki; futbol keyfi üst düzeyde olacak. O yüzden MHK’dan ricam tecrübeli bir hakem atanması. Biz inşallah yolun sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Bunu da başaracak harika bir birlikteliğimiz var” dedi

Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş Yoğun Bakıma Kaldırıldı

BU MAÇ SADECE LİDERLİK MAÇI DEĞİL: AYNI ZAMANAA BU MAÇ BABA İLE OĞUL’U KARŞI KARŞIYA GETİRECEK!

Kastamonu Haber ekibimizin edindiği bilgiye göre; TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta mücadele den GMG Kastamonuspor, bu hafta sonu Lider Amedspor’la sezonun en kritik karşılaşmasına çıkarken dikkat çeken gelişme yaşandı.

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, futbol sahalarında yaşanan ender bir olaya ev sahipliği yapacak. Amedspor – Kastamonuspor maçında baba-oğul karşı karşıya gelecek.

BABA-OĞUL KARŞI KARŞIYA

Amedspor Sportif Direktörü Murat Yiğiter, GMG Kastamonuspor kalecisi olan oğlu Abdullah Yiğiter ile karşı karşıya gelecek. Ayrıca Murat Yiğiter de eski bir kaleci, Oğul Abdullah Yiğiter’de bir dönem Amedspor forması giymişti.

Bakalım bu karşılaşmada babanın mı yoksa oğulun mu yüzü gülecek.

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ

GMG Kastamonuspor’un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçının hakemleri belli oldu. Merkez Hakem Kurulu (MHK) maça İstanbul bölgesi hakemlerinden Taşkın Furat’ı atadı. karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise,   Şafak Nalbatoğlu  (İstanbul )  Ali Gül ( İstanbul)  Maçın  dördüncü hakemi ise Ertuğrul Kösterelioğlu ( İstanbul ) olarak belirlendi.

 

  AMEDSPOR GMG KASTAMONUSPOR MAÇINI CANLI İZLE

GMG Kastamonuspor Maçı Hangi Kanalda ve Saat Kaçta Yayınlanacak?

Amed Sportif Faaliyetler  ile Kastamonuspor arasında oynanacak TFF 2. Lig müsabakası, Aksarayspor Youtube kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp -Kastamonuspor Maçı Amedspor Youtube Canlı

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Youtube, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Karşılaşmayı Canlı İzlemek için linke tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.