enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor İskenderun Deplasmanında Coştu 0-3

2.Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz GMG Kastamonuspor, 32. hafta mücadelesinde deplasmanda İskenderunspor ile karşılaştı.

GMG Kastamonuspor İskenderun Deplasmanında Coştu 0-3
24 Mart 2024 15:55 | Son Güncellenme: 24 Mart 2024 16:01
A+
A-

  GMG Kastamonuspor Teknik Direktör Fırat Gül, kritik Düzcespor maçına kalede; Abdullah Yiğiter, Erkam Reşmen, Ramazan Keskin, Yalçın Kılınç, Muahammet Emin Sarıkaya, Furkan Çil, M. Berkan Aydeniz, Yiğitali Bayrak, İsmail Güven, Samed Ali Kaya ve Okan Eken ilk 11’i ile başladı. Yedek kulübesinde ise; Yasin Davuş, Ali Akkuş, Behlül Aydın, Yusuf Türk, M. Alptekin Çaylı, Muhammet Arslantaş, Timur Temeltaş, Yusuf Türk, Abdülaziz Solmaz oturdu. Karşılaşmayla ilgili tüm detayları Kastamonu Haber ekibimiz derledi.

GMG Kastamonuspor karşılaşmaya hızlı başladı ve 6’ Samet Ali Kaya’nın attığı güzel golle deplasmanda 1-0 öne geçti. İlginç olan Teknik Direktör Fırat Gül takımın başına geldiğinden beri genellikle ilk 10’ içinde skor üstünlüğünü ele geçiriyoruz.

Karşılaşmanın 17’ bu kez sahneye golcü oyuncumuz Okan Eken çıktı ve skoru 2-0’a getiren golü attı.

Karşılamanın ilk yarısının son dakikalarında heyecanlı geçti. Rakip İskenderunspor bir gol buldu ama gol hakem tarafından geçersiz sayıldı. 43’ Samet Ali Kaya kendisinin ikinci, takımının 3. golünü atarak skoru 3-0’a taşıdı.

44’ İskenderunspordan Kastamonu Devrekani İlçemize bağlı Arkutça Köyünden ve genç yaşta Fenerbahçeye transfer olan Çağtay Kurukalıp kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın ilk yarısı da 3-0 temsilcimizin üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıya Muhammet Emin Sarıkaya, sarı kartı olan Yiğitali Bayrak, iki gol atan Samet Ali Kaya ve Erkan Reşmen oyundan çıkarken yerlerine Erhan Kartal, Behlül Aydın, Abdülaziz Solmaz ve Muhammet Arslantaş oyuna dahil oldu.

GMG Kastamonuspor ikinci yarıda skorun verdiği rahatlıkla ve gelecek haftaları düşünerek vasat bir oyun ortaya koydu.

Lider Amedspor Anagold Erzincan karşısında ikinci yarıda sonuca gidince GMG Kastamonuspor liderlik koltuğuna oturamadı. Kastamonuspor bu skorla birlikte Fırat Gül ile çıktığı 6 maçıda kazanarak önemli bir başarı elde etmiş oldu.

GMG Kastamonuspor haftaya 33.hafta karşılaşmasında kendi evinde grubun son sırasında yer alan Uşakspor ile karşılaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.