enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Henüz Hazır Değil 1- 0

Devre arasında adeta takımı sil baştan değiştiren GMG Kastamonuspor, ikinci yarının ilk maçına deplasmanda Serik Belediyespor karşısında çıktı.

GMG Kastamonuspor Henüz Hazır Değil 1- 0
14 Ocak 2023 16:03
A+
A-

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Ümit Karan, ikinci yarının ilk maçı olan Serik Belediyespor karşısına; Eray Birniçan, Ahmet Furkan Özcan, Abdülaziz  Solmaz, Berkay Samancı, Ergin Keleş, M. Alptekin Çaylı, Yusuf Talum, Emre Can Coşkun, Kemal Can Aydemir, Şamil Başaran ve Yiğitali Bayrak 11 ile başlattı.

Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar şeklinde geçti ama gol olmadı.. GMG Kastamonuspor’da ilk yarıda Alptekin oynadığı oyunla dikkat çekti. Alptekin’in bir vuruşunu savunma çizgiden çıkardı.

İkinci yarıda karşılıklı ataklarla başladı ama iki takımda kalecileri geçemedi. Maçın 60′ Alptekin’in yerine Burak çalık oyuna dahil oldu.

GMG Kastamonuspor’ da dikkat çeken diğer bir oyuncu ise yaptığı güzel kurtarışlarla gol yememize engel olan kalecimiz Eray’dı.

73′ Teknik direktör Ümit Karan, Berkay’ın yerine Ramazan Keskin’i, Şamil’in yerine ise Ömer Faruk’u aldı.

Maçın 75′ defansımızın arasına atılan topta oyuna sonradan giren 37 numaralı Oğuzhan’ın sert vuruşu ile topu ağlarımızda gördük ve 1-0 geriye düştük.

80′ takımımızda Fuat oyuna girerken çıkan oyuncumuz Furkan oldu.

Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca ikinci yarının ilk maçı yine mağlubiyetle bitmiş oldu.

İkinci yarının ilk maçı gösterdi ki GMG Kasamonuspor takımı daha henüz hazır değil. Hem nasıl olsun ki ikinci yarının başlamasına bir gün kala hala transferler yapılıyor. Tıpkı sezon başlarken yapıldığı gibi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.