enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Galibiyete Odaklandı

GMG Kastamonuspor Cumartesi saat 14.00’de Gazi Stadında kritik maçta Uşakspor’u konuk edecek.

GMG Kastamonuspor Galibiyete Odaklandı
3 Şubat 2023 21:13
A+
A-

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 23.ncü hafta mücadelesinde GMG Kastamonuspor, Uşakspor karşısına çıkıyor. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Kastamonuspor, bu maçta taraftar desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyor.

Sezonun en kritik maçlarından birini oynayacak olan Kırmızı Siyahlılar, bu maçtan taraftarının desteğiyle galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

İkinci devreye umduğu başlangıcı yapamayan Kastamonuspor, Uşakspor maçıyla birlikte başlayacak olan süreçte üst üste galibiyetler elde ederek tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyor.

“GAZİ STADI’NIN LÜTFEN DOLDURUN”

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün geçtiğimiz günlerde TV366 ekranlarından yaptığı açıklama taraftara ‘Gazi Stadı’nı doldurun’ çağrısında bulunmuştu.
Cengiz Aygün: “Kastamonulu hemşehrilerim pes etmesinler. Bu kadro toparlayacaktır. Kastamonu’daki maçlarda Gazi Stadı’nın lütfen doldurun. O stadın doldurulduğunu görmek istiyorum. Bunu istemek benim hakkım. Ben sözümdeyim, önümüzde ki sezon bu kadro çok farklı olacak. Bu sezonda olabildiğinde iyi yerde bitirecektir.”

GMG KASTAMONUSPOR, 8 GÜNDE 3 MAÇA ÇIKACAK

GMG Kastamonuspor, 4 Şubat Cumartesi günü Gazi Stadı’nda oynayacağı Uşakspor maçıyla başlayacak olan süreçte yoğun bir fikstüre girecek. Kırmızı Siyahlılar, Uşakspor maçının ardından 8 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Balıkesirspor ile 12 Şubat Pazar günü ise Gazi Stadı’nda Pazarspor ile karşı karşıya gelecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.