enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Dikiş Tutmuyor 0-1

GMG Kastamonuspor 23.ncü hafta mücadelesinde alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada kendi saha ve seyircisi önünde kritik maçta Uşakspor’u konuk etti.

GMG Kastamonuspor Dikiş Tutmuyor 0-1
4 Şubat 2023 16:07
A+
A-

Kastamonu Haberler

TFF 2.Lig Kırmızı grup 23.ncü hafta karşılaşmasında GMG Kastamonuspor alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Uşakspor kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 yenilerek kendini ateşe attı.

Geçen hafta liderlik mücadelesi veren Bucaspor’a yenilen GMG Kastamonuspor bu hafta da son sıralardaki rakibine boyun eğdi

GMG Kastamonuspor, Uşakspor karşısına; Eray Birniçan, Kemal Can Aydemir, Ahmet Furkan Özcan, Ömer Faruk Yücel, Şaban Özel, B.Burak Turan, Yiğitali Bayrak, Yasin Başaytaç, Muhammed Enes Durmuş, Abdülaziz Solmaz ve Ergin Keleş 11’i ile çıktı.

Maça iyi başlayan GMG Kastamonuspor ilk 20 dakikada net gol pozisyonu üretemedi. 20.nci dakikadan sonra Uşakspor 3-4 pozisyonda çok tehlikeli geldi ve bir topuda direkten dışarıya gitti. Maçın son bölümlerinde Abdülaziz Solmaz kaleciyle karşı karşıya kaldı ama kaleci son anda topu kurtardı.

Maçın 43.ncü dakikasında gelişen Uşakspor atağında defansımızın büyük hatasında topu önünde bulan Efecan düzgün bir vuruşla topu ağlarımıza gönderince maçın ilk yarısını 1-0 geride kapamış olduk.

İkinci yarıda bir çok pozisyondan yararlanamayan GMG Kastamonuspor son bölümlerdeki baskısı da sonuç vermeyince kritik maçta kendi sahasında Uşakspor’a 1-0 yenilerek 6 puanlık maçı kaybetmiş oldu. GMG Kastamonuspor 23 puanda kaldı. Uşakspor ise 20 puana yükselmiş oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.