enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Denizlide 3 Puanla Dönüyor 1-2

TFF 2.lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz GMG Kastamonuspor, 28.nci hafta mücadelesinde deplasmanda Denizlispor ile karşılaştı. Temsilcimiz bu kritik karşılaşmayı uzatmada attığı golle kazanmasını bildi

GMG Kastamonuspor Denizlide 3 Puanla Dönüyor 1-2
2 Mart 2024 16:08 | Son Güncellenme: 2 Mart 2024 16:12
A+
A-

İlyas Kubilay Yavuz, Yusuf Türk ve Erhan Kartal’ın cezası nedeniyle forma giyemediği karşılaşmaya, golcü oyuncumuz Okan Eken’in yedek başlaması dikkat çekti. GMG Kastamonuspor’un yeni Teknik Direktörü Fırat Gül, Demizlispor karşısına; Abdullah Yiğiter, Oğuz Yılmaz, Erkan Reşmen, Yalçın Kılınç, Muhammet Emin Sarıkaya, İsmail Güven, M. Alptekin Çaylı, Yiğitali Bayrak, Timur Temeltaş, Abdülaziz Solmaz ve Samet Ali Kaya ilk 11’i ile başladı. Yedek kulübesinde; Yasin Davuş,  Samet Karabatak, M. Berkan Aydeniz, Okan Eken, Beylül Aydın, Ramazan Keskin, Umut Erdem, Ali Akkuş ve Muhammet Arslantaş’tan oluşan yedekler oturdu.

Karşılaşmaya tutuk başlaya temsilcimiz, zayıf rakibi karşısında ilk yarıda pekte etkili olamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle bitti. Böylesi önemli bir maçta gol krallığının iddialı isimlerinden golcümüz Okan Eken’in neden yedek olduğu anlaşılamadı.

İkinci yarıya Mustafa Çaylı’nın yerine Berkan Aydeniz’i alarak ve hızlı başlayan temsilcimiz GMG Kastamonuspor, son haftaların gizli golcüsü ve kaptanı Abdülaziz Solmaz’ın 51’ attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti.

Denizlispor 90’ Gökhan’ın attığı golle beraberliği yakaladı.

Ancak 90+3’ Muhammet Arslantaş ile bir gol daha bularak deplasmandan zorda olsa galip gelmesini bildik.

GMG Kastamonuspor Denizlide 3 Puanla Dönüyor 1-2

GMG Kastamonuspor bu galibiyetle puanını 55 yaptı. Lider Iğdırsporun Menemenspor’a yenilmesiyle, grubumuzda yeni lider 56 Puanlı Amedspor oldu. GMG Kastamonuspor ve Iğdırsporun 55’şer puanları var. Haftaya kendi sahamızda Sarıyer ile karşılaşacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.