enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor A Spor Ekranlarında (Canlı Yayın Saat 13.00)

GMG Kastamonuspor yıllar sonra oynayacağı Nevşehir Belediyespor müsabakası Ziraat Türkiye Kupası maçı ile A Spor’dan canlı yayınlanacak.

GMG Kastamonuspor A Spor Ekranlarında (Canlı Yayın Saat 13.00)
28 Eylül 2022 09:00 | Son Güncellenme: 28 Eylül 2022 15:49
A+
A-

GMG Kastamonuspor ‘un Nevşehir Belediyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı A Spor’dan canlı olarak ekranlara gelecek. Kastamonu Gazi stadında saat 13.00’da başlayacak karşılaşmayı tüm hemşehrilerimiz a spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

GMG Kastamonuspor taraftarları ve tüm hemşehrilerimiz, Ziraat Türkiye Kupasında yıllar önce oynadığı ve akıllardan çıkmayan Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarının tekrarını bu sezonda bekliyor.

 

      GMG KASTAMONUSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ METİN AKPUNAR’DAN AÇIKLAMA VAR

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, Pazarspor galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.
Pazarspor galibiyetinin, özgüven açısından önemli olduğunu kaydeden Akpunar, takımın yükseliş ivmesinin sürdüğünü söyledi.

Akpunar: “Takım olarak üst üste ikinci galibiyetimizi elde ettik. Geçiş döneminde aldığımız galibiyetler ilerleyen süreçte bizi olumlu yönde etkileyecektir. Bu galibiyetler bize 3 puanın yanı sıra özgüvende kazandırıyor. Özellikle son 4 karşılaşmada takım halinde bir yükselişimiz var.

 

 

Bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken, kalemizde sadece 1 gol gördük. Takım halinde yükselişimizin devam ettiğini söyleyebilirim. Her geçen gün takımımız üzerine koymaya devam ediyor. Aslında bizim amacımız, yalnızca skor elde etmek değil, maçı izleyen taraftarlarımızın da oynanan oyundan keyif almasını istiyoruz. Bu da zamanla ve üzerinde çok çalışmayla elde edilebilecek bir şey. Şuan elimizde ki kadroyu nasıl değerlendirmemiz gerekiyorsa öyle değerlendiriyoruz” diye konuştu.

ROTASYON YOLDA

Akpunar sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Yoğun maç temposunun içerisine girdik. Hafta arasında Nevşehir Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi vereceğiz. Bu yoğun maç temposu içerisinde üzerine çok yük binen, dinlendirmemiz gereken futbolcularımız var. Bazı isimler üzerinde rotasyona gitmeyi düşünüyoruz. Takım olarak bizim için her maçın önemli olduğunu ve turu geçmek için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı söyleyebilirim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.