enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Emeklileri sevindiren duyuru canlı yayında uzman isim tarafından paylaşıldı!

Ünlü sosyal güvenlik uzmanı İsa Karakaş, canlı yayında emeklileri heyecanlandıran bir haberi duyurdu. Karakaş, emekliler için seyyanen zam olasılığından bahsederek, bu konuda bir iddiada bulundu.

Emeklileri sevindiren duyuru canlı yayında uzman isim tarafından paylaşıldı!
10 Mart 2024 14:56
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde emeklilere verilen zam oranıyla en düşük emekli maaşı 10 bin liraya yükselirken, emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin lira ödeme yapılmıştı. Bu zamlara ilişkin emeklilerden gelen tepkiler ardı ardına gelmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da yerel seçimler öncesinde partisinin Kütahya mitinglerinde yaptığı konuşmalarda, en düşük 10 bin lira olan emekli maaşının vatandaşlar için yetersiz olduğunu kabul etmişti.

CANLI YAYINDA KULİS BİLGİSİ PAYLAŞILDI

Sosyal güvenlik uzmanı İsa Karakaş, TGRT Haber’de katıldığı canlı yayında, emekli maaşlarına yapılacak seyyanen zamla ilgili rakam ve tarih açıkladı. TGRT Haber kanalında Alper Altun’un sunduğu ‘Bi Bakalım’ programında konuşan Karakaş, kulis bilgisini izleyicilerle paylaştı.

Emeklilerin maaşlarına zam geleceğini vurgu yapan Sosyal güvenlik uzmanı İsa Karakaş, “Biz gerçekleri konuşuyoruz. Seçim öncesi emeklilere 5 bin TL seyyanen zam gelme olasılığı bulunabilir.” şeklinde ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.