enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Diş Ağrısı Nasıl Geçer? Etkili ve 15 Dakikada Kesin Çözüm: Eski Usul Doğal İlaç

Diş ağrısı, dişin içinde veya çevresinde oluşan şiddetli ağrıya verilen isimdir. Daha küçük çaplı diş ağrıları bireyin evde kendiliğinden baş edebileceği geçici bir diş eti tahrişinden kaynaklanabilir. Ancak daha ciddi ve ağır diş ağrıları, kendi başlarına iyileşmeyecek ve bir diş hekimi tarafından tedavi edilmesi gereken diş ve ağız problemlerinden kaynaklanırlar.

Diş Ağrısı Nasıl Geçer? Etkili ve 15 Dakikada Kesin Çözüm: Eski Usul Doğal İlaç
15 Eylül 2022 13:35 | Son Güncellenme: 15 Eylül 2022 13:38
A+
A-

              DİŞİM AĞRIYOR NE YAPMAM GEREKİYOR?

Geçen gün bir arkadaş sabah erkenden “felaket dişim ağrıyor, bu gece hiç uyumadım” diye  mesaj attı. Yukarıda yazdığım yöntemleri söylesem de çok faydası olmamış. İşyerine gelince suratına bir baktım ki, hani derler ya; mahkeme duvarı gibi…

Daha önceden diş ağrısı için bir formül uygulayan Bağcılar’dan Ahmet Çakır diye bir arkadaşım geldi aklıma. Ve hemen aradım konuştum. Durumu anlattım ve formülü alıp hemen uyguladık. 15 dakika sonra arkadaşın suratı eskiye dönüverdi ve yüzü gülmeye başlayıverdi. Telefon açıp teşekkür ettik.

        İŞTE DİŞ AĞRISINA KOLAY, BASİT VE 15 DAKİKADA KESİN ÇÖZÜM 

Sigaranın uç kısmını kopararak bir tutamı çay tabağına ufalıyoruz. Daha sonra üzerine 3-4 damla limon kolonyası damlatıyoruz. Damlattıktan sonra 3-5 saniye tütün yanacak şekilde çakmak ile yakıyoruz. En geç 4-5 saniye sonra ateşi söndürüyoruz. Söndürme işlemini üfleyerek te ya da üstünü kapatarak da yapabiliriz.

En son çay tabağında yaktığımız tütünü pamuğa sararak tampon şeklinde ağrıyan dişin oraya koyuyoruz. 10- 15 dakika tuttuktan sonra ağzımızı su ile çalkalıyoruz.  Haydin Geçmiş olsun.

Dipnot: Tutma işlemi sırasında ağzımızda oluşan tükürükleri yutmamak iyidir. Yoksa ağız kısmı da uyuşukluk sağlayabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.