enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Dikkat: Meteoroloji kuvvetli yağış için saat verdi! Şemsiyelerinizi unutmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava tahminlerini açıkladı. Bugün İstanbul’da etkili olacak kuvvetli sağanak yağışa dikkat çekildi.

Dikkat: Meteoroloji kuvvetli yağış için saat verdi! Şemsiyelerinizi unutmayın
20 Ocak 2024 10:57
A+
A-

Hafta sonunu dışarıda geçirmeyi planlayan vatandaşlar için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Giresun, Erzurum ve Muş çevrelerinde yağışlı bir hava bekleniyor. İstanbul’da gün boyunca ortalama 10°C’lik sıcaklık öngörülüyor. Parçalı ve çok bulutlu bir gün geçirecek olan İstanbul’da öğle ve akşam saatlerinde yer yer kuvvetli yağışlar ve sağanak yağışlar bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor.

Ankara’da ise gün boyunca ortalama sıcaklık 12°C olacak. Başkent’te parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlar bekleniyor.

İzmir’de ise sıcaklık 18°C olacak. Parçalı ve çok bulutlu bir gün geçirecek olan İzmir’de öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor, özellikle öğle saatlerinde kuzey kesimlerinde yağışların kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Kaynak: Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.