enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

CHP Beykoz Belediye Başkanı Alaatin Köseler: Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

CHP’nin Beykoz Belediye Başkanı Alaatin Köseler’in kariyeri, eğitimi ve profesyonel geçmişi. Alaatin Köseler’in biyografisi ve özellikleri burada!

CHP Beykoz Belediye Başkanı Alaatin Köseler: Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?
1 Nisan 2024 13:27
A+
A-

CHP Beykoz Belediye Başkanı Alaatin Köseler Kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Alaatin Köseler, 1960 yılında Paşabahçe’de dünyaya geldi. Paşabahçe İlkokulu ve Beykoz Ziya Ünsel Ortaokulu’nu tamamladıktan sonra, 1978’de Paşabahçe Ferit İnal Lisesi’nden başarıyla mezun oldu. Ardından, 1983 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ni bitirdi.

Köseler, sporla ilgili birçok başarı elde etmiştir. Beykoz Spor Kulübü’nün Basketbol şubesinde on iki sene boyunca Yıldız, Genç ve A Takım kategorilerinde basketbol oynamıştır. Meslek hayatına mimar olarak başlayan Köseler, çeşitli inşaat firmalarında proje müdürü ve şantiye şefi olarak görev aldı. Daha sonra kendi mimarlık ofisini kurarak önemli projelere imza attı, Bahçeşehir Ticaret Merkezi gibi büyük projelerde yer aldı.

1999 Yerel Seçimleri’nde Beykoz Belediye Başkanı seçilen Köseler, döneminin en büyük ve modern Hayvan Barınağı’nı faaliyete geçirdi. 2004 yılında depreme karşı başlattığı çalışmalar, Bakırköy Belediyesi tarafından kullanılarak Afet Karar Destek Modelleri oluşturulmasına öncülük etti. Bu projeler, 2 kez E-TR olmak üzere birçok ödül aldı.

Alaatin Köseler, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) üyesidir ve evli bir çocuk babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.