enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Çeyrek, gram altın yorumu: Altın fiyatları artacak mı?

Çeyrek, gram altın yorumu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki altın fiyatları artacak mı? İşte Finansal danışman Tuncay Turşucu’nun yorumları…

Çeyrek, gram altın yorumu: Altın fiyatları artacak mı?
6 Haziran 2022 10:36
A+
A-

Çeyrek, gram altın yorumu altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ons altın haftaya yatay seviyede başlayarak 1850 doların üzerinden işlem görüyor. Peki altın fiyatları artacak mı? Finansal danışman Tuncay Turşucu NTV’de katıldığı programda “Ons altın 1750 veya 1800’lere inerse buralar alım için iyi. Fırsattır. 1950 veya 2000’lere çıkarsa oralarda satış için uygundur” dedi.

ALTIN YORUMU: FİYATLAR ARTACAK MI?

Finansal danışman Tuncay Turşucu’nun altın yorumu şöyle:

“Ons altın çok ilginç şekilde gitmesi gereken zamanlarda yükselemiyor düşmesi icab eden zamanlarda da düşmüyor. Ons altın 1830 ile 1900 dolar arasında yatayda sıkışık şekilde hareket ediyor.

Çok net bir yorum yok. Ama şunu söyleyebiliriz. Ons altın 1750 veya 1800’lere inerse buralar alım için iyi. Fırsattır. 1950 veya 2000’lere çıkarsa oralarda satış için uygundur. Şu anda altın fiyatları için ons altının söylediği bu.

Onsta iş zor. Yükselen bir dolar endeksi var. Güçlü bir dolar kuru var. Euro da güçlenebilir. Enflasyonun artmasına rağmen onsu malesef çok olumlu etkilemiyor. Ama şimdilik o taraftan net bi yönden bahsetmek yok. Fırsat veriyor ama…

Ons altın 1750lere 1800lere inip altın alan 1900lerde çıkınca satan kar elde etmiş oluyor. Bunu yıl içinde iki üç kere yapmıi olmaları gayette güzel bir gelir getirir.”

KASTAMONU GRAM ALTIN FİYATI KAÇ LİRA?

Kastmaonu’da gram altın fiyatı 990 lira seviyesinden satılıyor. Çeyrek altın fiyatı 1.620 lira seviyesinden işlem görürken yarım altın 3.198 liradan al sat yapılıyor.

Tam altın yani cumhuriyet altın fiyatı ise 6.452 lira seviyesinden satılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.