enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bugün hava nasıl olacak? İşte tüm detayalar..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 8 Kasım hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre, Çanakkale, İstanbul ve Balıkesir’de sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacak, yurt genelinde mevsim normallerinin 5-8 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.

Bugün hava nasıl olacak? İşte tüm detayalar..
8 Kasım 2023 09:25
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, zamanla kuzeybatı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Özellikle gece saatlerinden sonra Trakya ile Çanakkale ve İstanbul çevreleri ile Balıkesir’in batı ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklenmektedir. Ayrıca sabah ve gece saatlerinde batı, iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis görülebilir.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor ve ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarlar genellikle güney yönlerden hafif kuvvette esecektir.

İstanbul’da parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, zamanla parçalı ve çok bulutlu hale geleceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinden sonra İstanbul’da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniliyor.

Marmara Bölgesi’nde ise parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, zamanla parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinden sonra Trakya ile İstanbul, Çanakkale çevreleri ve Balıkesir’in batı ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniliyor.

Ege Bölgesi’nde de parçalı ve az bulutlu bir hava beklenmektedir. Sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis görülebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.