enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bugün Hava Nasıl olacak? 28 Şubat 2024 Hava Durumu Raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Şubat hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya dahil birçok ilde sis ve pus olaylarıyla karşılaşılması bekleniyor. Ayrıca, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu bölgelerinde çığ tehlikesi devam ediyor.

Bugün Hava Nasıl olacak? 28 Şubat 2024 Hava Durumu Raporu
28 Şubat 2024 09:40
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve doğusu ile Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu olacağı öngörülüyor. Diğer bölgelerde ise parçalı ve az bulutlu bir hava beklenmektedir.

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü bulunan yerlerde çığ tehlikesi devam etmektedir. Ayrıca, Marmara ile iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis hadiseleri yaşanabilir.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda, kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır. Bu nedenle, bu bölgelerde bulunan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önemle tavsiye edilmektedir.

Kaynak: cumhuriyet.com.tr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.