enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bu Galibiyet İşimizi Kolaylaştırdı Ama Daha Zamana İhtiyacımız Var

Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar haftasonu Gazi Stadı’nda Kastamonusporun 1-0 galip gelerek ilk galibiyetini aldığı Balıkesirspor karşılaşmasını değerlendirdi ve önemli bilgiler verdi.

Bu Galibiyet İşimizi Kolaylaştırdı Ama Daha Zamana İhtiyacımız Var
20 Eylül 2022 19:06 | Son Güncellenme: 20 Eylül 2022 19:07
A+
A-

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar; Rakibi iyi analiz ettiklerini belirterek galibiyete ulaştıklarını belirten Akpunar açıklamasında;

“Ekibimle birlikte göreve geldiğimiz ve takımızla birlikte top başı yaptığımız ilk günden Balıkesirspor karşılaşmasına kadar olan 38 günlük süreçte 5 resmi, 2 hazırlık maçı oynadık. Bu süre zarfında en büyük sevincimiz ciddi bir sakatlık yaşamamamızdır dedi.

Akpunar; Balıkesirspor karşılaşması öncesinde ekibimizle birlikte yaptığımız analizler sonucunda birinci bölgeden, ikinci bölgeye geçişlerde sıkıntı yaşadıklarını tespit ettik.

Hafta içi gerçekleştirdiğimiz antrenmanlarda bunun üzerine çalışmalar yaptık. Futbolcularımıza rakibimizin bu sıkıntısını iyi anlattık.

Nitekim Ayhan Gürbüz ile olgunlaşan ve Ergin Keleş’in golle sonuçlandırdığı atağımızda rakibimizin böyle bir hatası sonrasında geldi. Her geçen gün takım olarak daha iyiye gittiğimizi söyleyebilirim.

Metin Akpunar; Ancak bu galibiyete rapmen takımımızın biraz daha zamana ihtiyacı var. Kazansak da, berabere de kalsak, kaybetsek de yine aynı düşüncedeyim. Ama bu süreci galibiyetle atlatmak bizim için oldukça önemliydi diyerek bir kaç hafta sonra tam olarak hazır olacaklarını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.