enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bir Siyasi Parti Daha Kuruldu (Genel Başkan Kastamonu’dan)

Bir Siyasi Parti Daha Kuruldu (Genel Başkan Kastamonu’dan)
6 Ocak 2022 18:11
A+
A-

Eski Noter Parti Kurdu Hemen Neye Karşı olduklarını Açıkladı. İşte o açılamalar

Cumhurbaşkanlığı sisteminde her partinin önemi artmış oldu. Yüzde 0.5 oy alan partinin bile önemi var bu sistemde. Bunlardan eski İşçi yeni Vatan Partisi’in % 0,1-2 oyu olmasına rağmen her akşamki Tv tartışmalarında başrollerde oynuyor. Buna benzer bir çok örnek sayabiliriz. Son zamanlarda kurulan yeni parti hareketliğine Kastamonu Taşköprü ilçemizden tanıdık bir isim daha katıldı. Amacını ve partisinin geleceği hakkında konuştu. Bakın neler dedi.

Kastamonu Taşköprü ilçesinin eski Noteri Hacı Ali Özhan “Dayatmasız Yaşam Partisi’ni” kurdu

Taşköprü Haber’in haberine göre; Eski Kastamonu Taşköprü Noteri Hacı Ali Özhan 17 Kasım 2021 tarihinde Dayatmasız Yaşam Partisi adı altında yeni bir parti kurdu.

Aşı karşıtlarının oluşturduğu “Dayatmasız Yaşam Partisi” nin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı’na teslim eden Genel Başkan Hacı Ali Özhan, “Partimiz hiçbir partinin karşıtı değildir, siyaset dışı bir konudur. Her partiden kişiler, üye olabilir” dedi.

Özhan daha önce yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: “İnsanların vücut bütünlüğüne yapılan zorlayıcı müdahale ve dayatmalara karşıyız. Aşı adı verilen kimyasal sıvılar ile çipli takip sistemi kurularak robotlaştırılmış köle insanlar oluşturmayı amaçlayan planlara karşıyız. Yurtdışına çıkışta ve girişte getirilen aşı veya PCR test zorunluluğuna karşıyız. Maske dayatılmasına itiraz ediyoruz. Vücut benim, kararıma saygı duy, vücut bütünlüğüne dokunma diyor, yaşam hakkımıza müdahale edilmesini kabul etmiyor ve dayatmasız yaşam istiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.