enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Berat Kandili için resimli, ayetli, hadisli, kısa ve öz kandil mesajları (En güzel dualı mesajlar)

Öncelikle “Berat Kandiliniz Mübarek Olsun” diyoruz ve sonra sizin için hazırladığımız yazıda sevdiklerinize gönderebileceğiniz anlamı Berat kandili mesajlarını bulabilirsiniz. Hazırladığımız Berat kandili mesajları ve duaları 2022 kısa ve resimli olanları da var.

Berat Kandili için resimli, ayetli, hadisli, kısa ve öz kandil mesajları (En güzel dualı mesajlar)
24 Şubat 2024 08:30 | Son Güncellenme: 24 Şubat 2024 09:34
A+
A-

BERAT KANDİL DUASI

* Ey Rabbimiz! Bu gece Üzerimize sabır yağdır ve
Müslüman olarak bizim canımızı al.”

‎* “Rabbimiz!
‎Bu gece katından bize rahmet ver ve işimizde doğruyu göster, Bizi başarılı kıl”

‎* Allah’ım,
‎Nimetinin elden çıkmasından,
‎Afiyetinin ters dönmesinden,
‎Ansızın azabına uğramaktan ve her türlü gazabından
‎Sana sığınırım.

                 ORJİNAL BERAT KANDİL MESAJLARI

Yâ Rabbi, “Bizi, Sana lâyık kul, Habibi’ne lâyık ümmet eyle, Amellerimizi sahih îmanla, davranış ve ibadetlerimizi ihlâs ile ziynetlendir. Bizi ilim, irfan, hizmet ve faziletler ile şereflendir. ALLAHIM Bizleri, senin ve Rasûlü’nün razı olduğu hidâyet yolundan ayırma Bizi, râzı olduğun kullar zümresine, sevdiklerimizle beraber ilhâk eyle AMİİN.. Bu gecenin hayrı ve bereketi üzerinize olsun SELAM ve DUA ile ALLAH’A emanet olunuz.

Ey Rabbimiz! Biz kendimize zulmettik. Eğer bizi bağışlamaz, bize acımazsan mutlaka ziyan edenlerden oluruz. (A’râf, 7/23) Berat Gecemiz mübarek olsun Dua eder dua bekleriz

Maddi ve manevi tüm yaralarımızın sarılmasına vesile olması dileğiyle milletimizin ve tüm İslam aleminin Berat Kandili mübarek olsun.

İman edip dünya ve âhiret için yararlı işler yapan ve rablerine gönül huzuruyla teslim olanlara gelince, işte onlar cennetliklerdir. Onlar orada ebedî kalacaklardır. ( Hud Suresi-23). Mübarek Berat Gecesinin Bereketi Üzerimize Olsun. Allah’a Emanet Olun

‎* Allah’ım!
‎Bana helâl rızık nasip ederek
‎Beni haramlardan koru!
‎Lûtfunla beni Sen’den başkasına muhtaç etme!

* Ey kalpleri hâlden hâle çeviren Allâh’ım! Benim kalbimi dîninde sâbit kıl!

‎* Rabbimiz!
‎Bizi hidayete erdirdikten sonra Kalplerimizi eğriltme.
‎Bize katından bir rahmet bahşet!

* Allah’ım bize bu gece
Taksim edeceğin her hayırdan
Hidayet vereceğin nurdan
Dağıtacağın rahmetten
Vereceğin rızıktan
Kaldıracağın musibetten ve
Koruyacağın fitneden en çok
Nasiplenen kullarından eyle

* Ey affetmeyi seven Rabbim
Sil göz yaşlarımı
Sen teselli et beni,
Serinlik sun şu bağrıma
Vardır bunda da bir hayır
Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana
Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi
Ömrüme ışık olsun
Sıkıntı anlarımda ettiğim dualar
Hüzünlerde olgunlaştır beni

 

* Rabbim!
‎Beni tek başıma bırakma.
‎Sen varislerin en hayırlısısın.

* Rabbim!
Bizlere seni hatırlatan haller seni anlatan diller
Sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle
Bizim halimize bakarak muamele etme
Kendi ikram ihsanına göre bize muamele eyle
Kerem ve lütfunla hidayet ettiğin kalbi tekrar dalalete sapıklığa meylettirme

RESİMLİ, AYETLİ, KISA, ÖZ, DUALI VE ÇOK ANLAMLI 2023 BERAT KANDİLİ MESAJLARI

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul, berat kandiliniz kutlu olsun.

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Berat kandilinizi kutlarım.

Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Berat kandiliniz kutlu olsun.

Gül bahçesine girenler, gül olmasada gül gibi kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece Berat kandiliniz mübarek olsun

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun ve Berat kandiliniz mübarek olsun!

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Berat kandilinizi kutlarım.

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller…

Berat kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Berat kandiliniz mübarek olsun…

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Berat kandiliniz mübarek olsun.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım. Eller semaya kalkıp yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak. Berat kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Berat kandiliniz hayırlı olsun!

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Berat kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Berat Kandilinizi kutlarım.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Berat kandiliniz mübarek olsun..

*Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla’ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün Berat kandili, kandilin mübarek olsun.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Berat kandiliniz kutlu olsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.


Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miraçtan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Berat Kandiliniz mübarek olsun..

Yorumlar
  1. Okuyorum dedi ki:

    Beraat Kandili mesajları için teşekkürler. Hayırlı Kandiller