enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

“Benim Hayalim” Projesinde Meslek Grupları Belli Oldu

Kastamonu Doğanyurt Kaymakamlığı öncülüğünde geliştirilen ve Doğanyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi Proje Ekibi tarafından hayata geçirilen “Benim Hayalim” isimli projesi ilk olarak 31 Mart 2022 tarihinde uygulanmaya başlandı.

“Benim Hayalim” Projesinde Meslek Grupları Belli Oldu
15 Mayıs 2022 00:13
A+
A-

“Benim Hayalim” Projede öğrencilerin farklı meslek gruplarıyla tanışmasını sağlamak, gelecekteki meslek seçimlerinde karar vermelerini kolaylaştırmak, tanıştıkları mesleklerin avantajlarını dezavantajlarını yaşayarak öğrenmelerini sağlamak ve yerine geçeceği meslek grubuna ilişkin önceki düşünceleri ile yerine geçtikten sonra oluşan düşüncelerini karşılaştırarak eleştirel düşünme becerisini geliştirmek ve bu düşüncelerden yola çıkarak mesleklere bakış açısı oluşturmak amaçlanmıştır.

Kastamonu Doğanyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine ilçelerinde bulunan meslek gruplarının tanıtımını sağlamak amacıyla yapılan bu proje çerçevesinde sekiz öğrenci ve sekiz meslek grubu seçilmiştir. Seçilen öğrenciler ve meslek grupları şu şekilde gerçekleşmiştir:

 

Kaymakam – Büşra Şengür, İlçe Emniyet Amiri-Ercan Şentürk, İlçe Jandarma Bölük Komutanı – Emre İpek, İlçe Milli Eğitim Müdürü – Elif Sarul, İlçe Tarım ve Orman Müdürü – İhsan Saka, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Doktoru – Uğur Levent Sarul, Orman İşletme Müdürü-Emirhan Çolak, İlçe Müftüsü Bayram Erdoğan. Öğrencilerden aldığımız dönüşler neticesinde projenin amacına ulaştığı gözlemlenmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.