enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Başarılı bir mühendis, Liyakatli bir siyaset adamı ve Herkesin Ağabeyi Recai Kutan hakka kavuştu

Millî Görüş davasının çınarlarından, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın sadık yol arkadaşlarından Recai Kutan, 94 yaşında rahmet-i Rahman’a kavuştu.

Başarılı bir mühendis, Liyakatli bir siyaset adamı ve Herkesin Ağabeyi Recai Kutan hakka kavuştu
8 Ekim 2024 12:30 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2024 12:47
A+
A-

Esam Genel Başkanı, saadet partisi kurucu genel başkanı, eski devlet bakanı ve Millî Selamet Partisi, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nde Erbakan Hoca’nın en yakın çalışma arkadaşlarından biri olarak cansiparane gayretler ortaya koyan; kültürel birikimiyle, mesleki kariyeriyle, mümtaz kişiliğiyle, ahlâki özellikleriyle her zaman takdir gören Recai Kutan hakkın rahmeti rahmana kavuştu.

Cenaze namazı Karşıyaka Ahmet Efendi Camii’nde  kılındı, Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, ESAM Genel Başkanı Recai Kutan, Hakk’ın rahmetine kavuştu. Merhum Kutan, bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Kutan’ın cenazesi, Salı öğle namazını müteakip Ankara Karşıyaka Ahmet Efendi Camii’nde kılındı ve cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi.

Recai Kutan İçin Taziye Mesajları

Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlarımızdan ve Saadet Partisi Kurucu Genel başkanı, değerli devlet ve siyaset adamı Recai Kutan Hakkın rahmetine kavuşmuş tur. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi, ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.

Murat Başesgioğlu 

Eski İçişleri Bakanı

 

 Ülkemizin yetiştirdiği önemli devlet adamlarından, devletin birçok kademesinde hizmeti olan Sayın Recai Kutan’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendik
Merhuma Allahtan rahmet diliyorum, Ailesine, Sevenlerine, Ülkemize başsağlığı diliyorum
                                                                                                                  Avukat Halil Uluay
                                                                                                       Ak Parti Kastamonu Milletvekili

Başarılı bir mühendis, liyakatli bir siyaset adamı, gönül ehli bir derviş…

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı, ESAM Genel Başkanı Muhterem Recai Kutan hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Recai Kutan bey efendiye Allah’tan rahmet, ailesine ve Millî Görüş camiasına başsağlığı diliyorum”

Baha Kalay
Makine Mühendisi
Tahriksan Redüktör Yönetim Kurulu Başkanı

 

   Saadet Partimizin kurucu Genel Başkanı ve Esam Genel Başkanı eski Devlet Bakanı çok değerli büyüğümüz Recai Kutan bey rahmeti rahmana kavuştu. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Milli Görüş Camiamızın ve ülkemizin baş sağ olsun.
  15 gün kadar önce Ankara ziyaretimizde Recai Kutan ağabeyimizle hiç bir fotoğrafım olmadığı için özellikle Hamidiye Camiine gidip, Cuma namazı çıkışında cami içindeki odada sohbetini dinlemiş ve hatıra fotoğrafı çektirmek nasip olmuştu.
   Recai Kutan bey, Nazik, Alçak gönüllü, mütevazi, Kadirşinas, dava adamı, kibar, şuur abidesi, inançlı, çok beyefendi bir büyüğümüzdü. Ve herkesin Recai ağabeyi idi.
Karıncayı dahi incitmeyen bir mübarek insandı. Şairdi, Erbakan hocamızın dava ve yol arkadaşıydı. Türkiye için denge bir insandı. Her kesin ağabeyi idi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
                                                                                                                  Ertuğrul Köse / Gazeteci

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.