enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Banka Müdürü Seçil Erzan Hakim Karşısında! 40 Günde 400 Bin Dolar Dolandırdı

İstanbul’un gündemine bomba gibi düşen bir dava ünlü futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera’nın da aralarında bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanması hız kesmeden devam ediyor. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleşen ikinci duruşma, tutuklu sanıkların yanı sıra tanıklar, avukatlar ve müştekilerle dolup taşarken, duruşma salonu adeta bir çekişme ve merak atmosferine büründü.

Banka Müdürü Seçil Erzan Hakim Karşısında! 40 Günde 400 Bin Dolar Dolandırdı
13 Ocak 2024 14:58
A+
A-

Banka Müdürü Seçil Erzan Hakim Karşısında! 40 Günde 400 Bin Dolar Dolandırdı

Banka müdürü Erzan yüksek fon vaadiyle ünlü isimleri kandırdığı iddiasıyla ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşma salonunda bir araya gelen müştekiler arasında Buse Terim Bahçekapılı, Volkan Bahçekapılı, Terim Arıcan, Mert Zeydanlı ve Bülent Çeviker gibi tanınmış isimler bulunuyor. Tanıklardan Semih Kaya da avukatıyla birlikte duruşmada hazır bulundu.

Seçil Erzan’ın ilk sözleri dikkat çekici oldu: “40 günde 400 bin dolar.” İddialara göre, Erzan, ünlü futbolcuları ve iş insanlarını yüksek getiri vaadiyle kandırarak ellerindeki milyonları alıp kayıplara karıştı.

Dolandırıcılık Davasında İlginç İfşaatlar ‘’Ben Onların Kız Kardeşi Gibiydim'”

İstanbul’da görülen dolandırıcılık davasının yeni duruşmasında banka müdürü Seçil Erzan, mahkeme başkanının yönlendirmesiyle ilginç ifşaatlarla karşımıza çıktı. Erzan dosyaya eklenen iki müştekinin yanı sıra 2010 yılında kuzeni Tanın Yılmaz ve eşinin parasını faize yatırarak bu işe giriştiğini anlattı.

Duruşmada Erzan duygusal bir tonla “Ben onların kız kardeşi gibiydim. İlişkimizde para konuları da konuşuluyordu. 2015 yılında annem ciddi bir beyin kanaması geçirdi. Annem hastalandıktan sonra anneme hassasiyetim artmaya başladı. Yabancı bir yardımcımız vardı. O dönem Merve Tanın bana çok yardımcı oldu. 2016 yılından sonra babam kabuğuna çekildi. Bozcaada’da yaşamaya başladı. Ben babamdan dayak yemedim. Tanın Yılmaz böyle iddialarda bulunmuş. Babamın bana kötü davranması hiçbir zaman olmadı” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.