enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

BAL’da Mücadele edecek olan Taşköprüspor ilgisizlikten Şikayetçi: Belediye bile destek vermiyor

Kastamonu Özel İdarenin ligden çekilmesiyle Playoff oynamadan BAL liğine yükselen Taşköprüspor, yaptığı müthiş transferlerle sezona hazırlanırken bir türlü göremediği ilgiden dolayı şikayetçi… Bu özel haberi Kastamonu Haber ekibimiz sizler için hazırladı.

BAL’da Mücadele edecek olan Taşköprüspor ilgisizlikten Şikayetçi: Belediye bile destek vermiyor
5 Eylül 2024 11:34 | Son Güncellenme: 5 Eylül 2024 11:47
A+
A-

2024-2025 sezonunda Kastamonu ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan sarı kırmızılı Taşköprüspor, transferde adeta show yaptı.

TAŞKÖPRÜSPORDAN TRANSFER SHOW

Sarı Kırmızılı ekip şuana kadar dış transferde 9 ismi kadrosuna katarken, iç transferde ise 7 futbolcu ile sözleşme yeniledi. Buna göre Taşköprüspor; Polatlı Belediyespor’dan Hasan Cankurt, Faruk Kızıldağ, Viranşehir Belediyespor’dan Salih Kazan, Eti Bandırma’dan Aykut Karaman, Bayındırspordan Batuhan Demir, İzmirspor’dan Cenk Cengiz, Sincan Belediyespor’dan Eren Altıntaş, Kumluca’dan Fatih Dumlu ve Niğde Belediyespor’dan Volkan Becyur’u transfer etti.

Ayrıca Taşköprüspor lsmail Gürlük, Sümer Odabaş, İlkay Alp, Savaş Altunlu, Hasan Uslu, Serkan Şen ve Umut Özgan ile yeniden anlaşarak sezona hazır hale geldi.

Kulüp Başkanı Hüseyin Altan ilgisizlikten Şikayetçi

Taşköprüspor kulüp başkanı Hüseyin Aytaç Altan, Kastamonu’yu en iyi şekilde temsil etmek için sezona hazırlandıklarını ve bağlamda süper ligde oynamış futbolcu transfer ederek süper transferler yaptıklarını ama gelinen nokta Taşköprü kamu kurumlarından ve halkından hiç destek göremediklerini belirtti. Taşköprü Belediyesinin bile destek vermediğini belirten başkan Altan, sezonun kulübe maliyetinin en az 30 Milyon olacağına dikkat çekti.

Bir çok takımın maddi imkansızlıklar nedeniyle BAL’dan çekildiklerini ama Taşköprüspor’un tüm şartları zorlayarak gerekli şartları yerine getirerek sezona hazırlandıklarını belirtti. Taşköprüspor formasında Taşköprü Sarımsağının logosunun olacağını da belirten Altan, başta Taşköprü halkından ve tüm Kastamonululardan destek beklediklerini belirtti. Hedeflerinin kısa zamanda 3.lige yükselmek olduğunu belirten Altan, bunun için 20 tane transfer yaptıklarını ve başarılı olacaklarını belirtti.

Taşköprüspor’un sadece futbol A takımıyla değil, altyapılarda ve amatör  branşlarda da kazandığı başarılarla adından söz ettiren bir takım olduğunu vurgulayan başkan Hüseyin Aytaç Altan, “Taşköprüspor’dan tüm Türkiye’nin haberi var, ama ne yazık ki Kastamonu ve Taşköprü’nün haberi yok” dedi.

350 Gencimize Lisans Çıkarttık!

Taşköprüspor’un son 5 senede 3 kez Kastamonu 1. Amatör Lig şampiyonluk yaşadığını, 2 kez Bölgesel Amatör Lig’e yükseldiğini ve alt yaş kategorilerinde Türkiye Şampiyonası finallerine kalma başarısı yakaladığını hatırlatan Başkan Hüseyin Altan; “Taşköprüspor Özellikle son 5 yılda Kastamonu’nun sporda yük akı olmuş çok başarılı bir kulübüdür. Amaçlarının yarışmacı bir takım olmanın yanı sıra şehrimizde, ilçemizde yaşayan gençlerimizi, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmektir dedi.

Bunun için yalnızca futbol A takımında değil, alt yaş kategorilerinde ve amatör branşlarda da faaliyet gösterdiklerini belirterek, Taşköprü’de 350 civarı sporcuya lisans çıkartıldı bu büyük başarıdır dedi.

Başkanlığı döneminde 3 kez Kastamonu 1.Amatör Lig şampiyonluğu yaşadıklarını, bu yılla birlikte 2
kez Bölgesel Amatör Lig’e yükseldiklerini belirtti. U- 14 ve U-13 takımlarımız şampiyonluklar yaşadı. U-14 de takımımız Türkiye Şampiyonasında finallere kalma başarısı gösterdi. Kadın voleybolunda 2 sezon üst üste 2. Lig’de mücadele ettik. Alt yapılarda yerel liglerde, bölge ve Türkiye şampiyonalarında toplam 4 şampiyonluk yaşadık. Toplamda 5’i A takım, 3’ü altyapılarımızda ve 2’si voleybol branşımızda olmak üzere kulübümüzde toplam 10 antrenör görev almaktadır diyerek Taşköprü için nasıl mücadele ettiklerini anlattı.

12 İLİMİZDEN BİNLERCE TARAFTAR TAŞKÖPRÜ’YE GELECEK

Grubumuzda 12 ilden 15 takım bulunduğunu ve sezon boyu bu nedenle; İstanbul, Ankara, Çankırı, Samsun, Sinop, Yozgat, Bartın, Karabük, Kırıkkale, Düzce, Amasya ve Bolu’dan karşılaşmalar için binlerce seyircinin Taşköprü’ye geleceğini belirten başkan Altan, bu durumun Taşköprünün tanıtımına ve esnafına çok faydalar getireceğini belirtti.

Bu arada Kastamonu Anadolu Hastanesi Taşköprüsporun Sağlık sponsoru oldu.

Sözün özü şu: Taşköprüspor; Taşköprülülerden, yöneticilerden ve Kastamonululardan ilgi ve destek bekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.