enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bakan Yerlikaya’dan 25 İle Sarı ve Turuncu Uyarı! Tedbiri elden bırakmayın!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Meteoroloji’nin sarı ve turuncu kodla uyardığı 25 ilde yaşayan vatandaşlara seslendi. Yarın beklenen aşırı yağışlar öncesinde sel, su baskını ve heyelan riskine karşı tedbirli olunması gerektiğini vurgulayan Bakan Yerlikaya, “Tedbiri elden bırakmayın, 112 Acil Çağrı Merkezi 7/24 hizmetinizde. Allah milletimizi her türlü afetten korusun!” şeklinde açıklamada bulundu.

Bakan Yerlikaya’dan 25 İle Sarı ve Turuncu Uyarı! Tedbiri elden bırakmayın!
16 Ocak 2024 10:17
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı ve turuncu kodla uyardığı 25 ilde yaşayan vatandaşlara çağrıda bulundu. Yarın beklenen aşırı yağışlar nedeniyle oluşabilecek sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiğini vurgulayan Bakan Yerlikaya, “Sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmaması büyük önem taşıyor” dedi.

İŞTE TEDBİRLİ OLMASI GEREKEN İLLERİMİZ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısına göre, Balıkesir, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Mersin ve Antalya için “turuncu”; Çanakkale, Bursa, Bolu, Karabük, Kastamonu, Sinop, Çorum, Osmaniye, Hatay, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Kahramanmaraş ve Adana için “sarı” kodla uyarı yapıldı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmaması büyük önem taşıyor. 112 Acil Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat görevlerinin başında olacaktır. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: yenidevir.com.tr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.