enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kastamonu Valiliği himayesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Koordinesinde, 09-12 Haziran 2023 tarihleri arasında İnebolu-Kastamonu arasındaki 95 kilometrelik bölümde 4 gün süren ‘Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşçü başarı ile sona erdi. 

Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü Sona Erdi
13 Haziran 2023 11:19 | Son Güncellenme: 13 Haziran 2023 11:20
A+
A-
  Kastamonu Haber ekibimizin Valilik kaynaklarından aldığı bilgilere göre; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kastamonu Valiliği himayesinde, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Koordinesinde, 09-12 Haziran 2022 tarihleri arasında İnebolu-Kastamonu arasındaki 95 kilometrelik bölümde 4 gün süren ‘Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü’ başarı ile sona erdi.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kapanış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Programa ayrıca Kastamonu  protokolü ve vatandaşlar katıldı.
Programda Jandarma Genel Komutanlığı Mehteran Birliğinin konseri gerçekleştirildi. Devamında protokol konuşmalarına geçildi.
Kastamonu Valisi Avni Çakır, İstiklal Yolu’nun önemine değinerek; 95 km lik bu yolda 4 gün boyunca atılan her adım, istiklalin kazanılmasında 100 yıl önceki hissedilen aynı ruhla atıldı,  al bayrağımız elimizde, kalplerimiz bu vatan için yeniden birlikte attı. Çok şükür bu anlamlı manevi mirasımızı, bu gün burada başarıyla ve büyük bir sevinçle bitiriyoruz” dedi.

Vali Çakır İlimizden ve ülkemizin farklı illerinden yürüyüşe katılan yürüyüşçülere ve güzergahlarda eşlik eden değerli halkımıza ve organizasyon da emeği geçen tüm kişi ve kurumalara teşekkür etti.

Program Halk Oyunları gösterisi ve Kahramanlık Türküleri Konseri ile sona erdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.