enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

AÖF için son kayıt tarihi ne zaman bitecek?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından sunulan ‘İkinci Üniversite’ programlarına giriş, sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri için son gün17 Ekim, 17 Ekim gününe kadar çevrimiçi ortamda yapılmaya devam edecek.

AÖF için son kayıt tarihi ne zaman bitecek?
2 Eylül 2022 15:28
A+
A-

Açık Öğretim Fakültesi sınavsız “İkinci Üniversite” programını sürdürüyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, ikinci üniversitei kayıtlarının devam ettiği belirtilerek, “İkinci üniversite çerçevesinde herhangi bir önlisans programına kayıt veya mezun olanlar bu çerçevedeki önlisans programlarından birine, herhangi bir lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar ise yine ikinci üniversite çerçevesinde yer alan önlisans ve lisans programlardan birine giriş sınavı olmaksızın kayıt yaptırabiliyor.” dendi.

Açıklamanın devamında ise; “Basılı kitaplarını dijitale taşıyan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, Anadolum e-kampüs Öğrenme Yönetim Sistemiyle öğrencilerine diledikleri yerde, zamanda ve cihazlarda öğrenmelerini sürdürme olanağı tanıyor. Öğrenciler; cep telefonu, tablet ya da bilgisayarla e-kampüs platformunda; video, örnek soru, PDF, canlı ders gibi farklı öğrenme malzemeleriyle kendi öğrenme tarzında ve hızında derslerine hazırlanabiliyor. İkinci üniversite programlarına çevrimiçi başvuru ve kayıt işlemleri ile bilgilendirmelere ‘ikinciuniversite.anadolu.edu.tr’ web adresinden erişilebilir” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.