enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Altın Zirve Yaptı

Altın fiyatları son ayların en yüksek seviyesine çıktı. Altın fiyatlarındaki çıkış gümüş fiyatlarına da yansıdı. Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu altın ve gümüş için analiz yaptı.

Altın Zirve Yaptı
21 Nisan 2021 10:03
A+
A-

Altın fiyatları son ayların en yüksek seviyesine çıktı. Gram altın 467 liradan işlem gördü. Altın fiyatlarındaki yükselişin sebebi altının ons fiyatlarında çıkış olarak değerlendirildi. Altının ons fiyatı 1781 dolara yükseldi. Gümüşün gram fiyatı ise altın gibi son günlerin en yüksek seviyesine çıkarak 6 lira 81 kuruşa yükseldi. Dolar kuru ise  8 lira 15 kuruş seviyesine çıktı. Altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan çıkışı teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabından değerlendirdi.

Altın Zirve Yaptı

Altın Zirve Yaptı

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİŞTE

Gram altında yaşanan yükselişle birlikte Kapalıçarşı’da altın fiyatları şu şekilde oluştu: Gram altın 467 liradan, çeyrek altın 771 liradan, Cumhuriyet Altını 3 bin 144 liradan, 22 ayar bileziğin gram fiyatı 427 liradan, 14 ayar altın fiyatları 273 liradan işlem gördü. Altın fiyatlarında yaşanan son çıkışı değerlendiren piyasa uzmanı Tunç Şatıroğlu, “Altın yeniden düşen kanalın üstünü zorluyor. Burasının geçilmesiyle (Youtube kanalı) videoda anlattığım gibi altının önü açılmış olacak. Ancak önemli bir direnç ve teknik olarak da Ichimoku içinde olduğundan belki yukarıya kırması gelecek haftaya kalabilir.” İddiasında bulundu.

Altın Zirve Yaptı

Altın Zirve Yaptı

GÜMÜŞ ZİRVEYE GİDİYOR!

Gümüş fiyatları altına göre daha güçlü bir çıkış yakaladı. Gümüşün gram fiyatı 6 lira 82 kuruşa yükseldi. Gümüş fiyatlarındaki son durumu analiz eden teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu, “Gümüş de benzer şekilde dirençlerde zorlanıyor. Altının dirençleri kırmasıyla gümüş daha hızlı yükselişe geçecektir.” İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.