enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Altın fiyatları uzman yorumu: Yükseliş teyidini aldı! (Gram altın kaç lira)

Altın fiyatları uzmanı Tunç Şatıroğlu, “Beklediğim gibi geçen hafta yükselişin teyidini aldı” yorumunda bulundu. Peki Kastamonu’da gram altın kaç lira?

Altın fiyatları uzman yorumu: Yükseliş teyidini aldı! (Gram altın kaç lira)
25 Mart 2022 15:14 | Son Güncellenme: 25 Mart 2022 14:29
A+
A-

Altın fiyatları uzmanı Tunç Şatıroğlu, kendi YouTube kanalında dikkat çeken yorumlarda bulundu. Teknik olarak altın fiyatlarında beklediği yükselişin teyidini Rusya-Ukrayna gerilimi ile aldığını belirten Şatıroğlu, “Jeopolitik gerilimde azalma bir miktar geri çekilmeye sebep olabilir ancak yükseliş trendi bozulmaz. Artık 1900 direncinin destek olmasını beklerim. Yükselişin ikinci hedefi ise 1960 seviyesi olacak.” dedi.

“ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK, TREND BOZULMAZ”

Rusya Devlet Başkanı Putin’in son hamlesinden sonra savaş çıkması ihtimalinin çok azaldığını belirten teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu, “Rusya savaşmadan istediğini aldı. Savaşa gerek kalmadı. Ukrayna zaten orada Rus tankları olmadan bile ayrılıkçıların kontrolü altındaki bölgelerde hakimiyeti sağlayamadığı için savaşması da mümkün değil.” ifadelerini kullandı.

Piyasalardaki aşırı negatif havanın yakında dağılmasını beklediğini söyleyen Tunç Şatıroğlu, şöyle devam etti:

“Altın ve gümüş ise böyle bir pozitif gelişmeden desteklere kadar geri çekilebilirler ama yükseliş trendi bozulmaz.
O yüzden yükselişi takip ederek geri çekilmelerde gelebilecek destek seviyelerini güncelleyerek analizleri sürdürmek niyetindeyim.

Ons altın ve KGF destekli gram altının da ilk olarak 876 seviyesini hedeflemesini bekliyorum. Keza, kredi garanti fonunun devreye girmesi dolar kurunda yükselişe neden olacak. Daha önce de olmuştu, piyasanın önüne geçilemiyor, aynı hatalar bir daha yapılıyor. KGF, maliyeti yüksek altın yatırımcısı için can suyu olacak.”

KASTAMONU ALTIN FİYATLARI – GRAM ALTIN KAÇ LİRA

Kastamonu’da gram altın fiyatı güne yükselişle başlamasının ardından 841 lira seviyesinden satılıyor.

Çeyrek altın fiyatı 1.530 lira, Cumhuriyet altın fiyatı 6.250 liradan satılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.